Fjellsrudåsen, Gan // Prosjektert enebolig m/ carport - utsikt - 4 sov - royalpanel

Hølandsveien 80, 1903 GAN

Pris

kr 7 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 7 250 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 188 m2
  • Eierform Del
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Fremdrift

Prosjektet byggesøkes etter inngått kjøpsavtale. Ferdigstillelse etter nærmere avtale. Tomten er byggeklar.

Beliggenhet

Tomtene ligger landlige og tilbaketrukket til med god utsikt, og avstanden til Fetsund er ca.11 km unna. Eiendommen ligger i område avsatt til eneboliger i reguleringsplan Del av Fjellsrud.

Fritidstilbud
Fet kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Det er flotte bademuligheter ved Tientjernet, Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. Fet IL tilbyr fine fasiliteter med fotballbaner, friidrettsbane og idrettshall (Fethallen). I tillegg er det kort vei til Heia skistadion med lysløyper og skiskyting, samt skiskole og karusellrenn for barna. Fet Golfklubb har drivingrange, proshop og kafé m.m.

Fetsund lenser er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne og et levende museum med verksteder for tradisjonell håndverk, kafé og museumsbutikk. Fetsund lenser ligger i et vakkert naturområde ved innfallsporten til Nord- Europas største innlandsdelta og har både natur- og kultursti.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Joker Gan og Coop, Rema og Spar i Fetsund sentrum, som også har et variert servicetilbud og helsetorg. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Lillestrøm Torv en selvskreven møteplass i bykjernen på Lillestrøm. Strømmen storsenter, Lørenskog og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, der nærmeste nåværende holdeplass er Svimek i Fjellsrudlia. En kort tur unna ligger også Fetsund togstasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Fetsund, 15 min til Lillestrøm, 19 min til Strømmen Storsenter, 30 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn Gardermoen. Ny 4-felts vei fra Lillestrøm sørger for rask og ukomlisert kjørevei selv i rushtid.

Skoler og barnehage
Området har nærhet til Dalen barneskole og for elever i ungdomstrinnene blir det skolebussordning til Østersund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, som Sørumsand, Rælingen, Lillestrøm og Skedsmo samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm.

Idrett
Fet IL har et meget godt tilbud til barn og unge i kommunen. Det er tilbud om fotball, innebandy og håndball ifra 5 årsalderen og helt opp til A-lagsnivå. På Hvaltjern skistadion er det tilbud om langrenn og skiskyting for barn og vokse. Fine langrensløyper med bl.a. 5 km lysløype samt mange mil med preparerte løyper innover i de dype skoger. Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

Gansvika badeplass er et populært utfartssted sommerstid med flott sandstrand med baderampe, båtplasser, gjestebrygge, kiosk, restaurant og pub

Kort om eiendommen

Bo godt i denne stilrene trendy husmodellen med valmet tak.
Boligens bruksareal utgjør hele 188 kvm. En stor terrasse bygget over garasjen/carporten, gir god tilgang til uterommet, med direkte adkomst fra stuen. Fire soverom, walk-in closet, godt med bodplass og åpen stue- og kjøkkenløsning, samt bad på begge plan, gjør Frid til et praktisk og lekkert hus i hverdagen.

Fasadene leveres i tilnærmet vedlikeholdsfri Royal panel. Mulighet for fargevalg på utv.panel. Terrassegulv leveres også som royal impregnert terrassebord. Innvendig har vi lagt opp til en høy standard hvor vi blant annet nevner:

- Malte gipsoverflater på vegg og tak med listefri overgang til tak
- Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer, du bestemmer utseende
- 1-stavs kvalitetslaminat i flere valgfrie farger,
- Flislagte bad med 60x60 fliser på vegg og gulv, mosaikk i dusj sone.
- Varmekabel i hele 1.etg samt bad
- Peisovn i stue 2.etg, klar til bruk
- tomten planeres med jord som tilsåes, gårdsplass med subbus.

Mulighet for personlig tilpasning av planløsning er selvsagt fullt mulig.

Ta kontakt for tilsendt prospekt med utfyllende info.

Regulering

Eiendommen ligger innenfor reguleringsplan "Del av Fjeldsrud", Gnr. 53, Bnr. 4, Gnr. 55, Bnr. 1,2,4,11 m.fl., sist revidert 30.06.2005 og ligger i et område avsatt til bolig, landbruksområder, trafikkforhold, friområder m.m. Det er iht. reguleringsbestemmelser, sist revidert 27.11.2006, mulighet for 20 % BYA utnyttelse. Krav til utomhusareal er iht. kommuneplanen min 300 kvm for enebolig og 200 kvm for andre boligtyper. For boligbebyggelse av type frittliggende småhusbebyggelse skal det avsettes minimum 2 parkeringsplasser pr. boenhet på egen tomt

Maks gesimshøyde 6.0 meter og mønehøyde 8.5 meter over gjennomsnittlig terrenglinje ved bygning. Der terrenget tillater det kan det bebygges underetasje. Maks gesims/rafthøyde skal i tilfelle være 5.5 meter og mønehøyde 8.0 meter over gjennomsnittlig terrenglinje.

Reguleringsplanen med bestemmelser følger som vedlegg i prospektet.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i innholdet i reguleringsbestemmelsene. Ta gjerne kontakt med Fet Kommune ved evt spørsmål i sakens anledning.

Hølandsveien 80, 1903 GAN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger