Gjerdrum, Kløftavegen // Herskapelig tomannsbolig i landlig idyll - 3 soverom - bygging igangsatt!

Kløftavegen 12, 2022 GJERDRUM

Pris fra

kr 4 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Prosjektbeskrivelse

Pakket inn i en tidløs og herskapelig fasade, byr denne tomannsboligen på smarte planløsninger og gode, praktiske rom. 1. etasje huser en romslig og åpen stue/spisestue og kjøkken - en sosial sone som garantert blir hjemmets hjerte. En praktisk innendørs bod gjør oppbevaring til en enkel sak og etasjen inneholder også WC.

I 2. etasje finner du hovedsoverommet sammen med to litt mindre soverom. Hovedsoverommet har direkte tilgang til en fin og sval balkong. 2. etasje byr også på et deilig og luftig baderom – perfekt for både travle hverdager og velvære. Boligen har også utendørs sportsbod.

Vi starter byggingen av boligen ved inngått kontrakt og godkjent byggesøknad. Du har dermed gode muligheter til å påvirke materialvalg innvendig for å sette ditt personlige preg på boligen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i landlig idyll mellom Gjerdrum og Kløfta – kun 5 minutter med bil til henholdsvis Kløfta stasjon og Ask sentrum. Det er kort vei til Gjerdrum idrettspark med blant annet fotballbane og idrettshall hvor det både er klatrevegg og innendørs skytebane. Gjerdrum IL er et aktivt idrettslag med en rekke aktiviteter på programmet som skulle favne både liten og stor. Ellers er det skiløyper, hesteridning og treningssenter i nærområdet.

Gjerdrum har et rikt og aktivt kulturliv, og på Ask finner du kulturskolen med tilbud om undervisning i dans, teater, visuell kunst, sang og musikk. Kulturhuset ønsker deg velkommen til forestillinger, festivaler, dans, konserter, bibliotek, biljard og utstillinger.

Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet.

I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo'n hvor du få kjøpt deg en rykende fersk kaffe. På spisestedet Nordvæst kan du også nyte god mat og drikke mens du lar deg underholde av visesang eller pianomusikk.

Her finner du også Raumergården som drives med stor lidenskap for mat laget av ferske og lokale råvarer. Stedet har en av landets beste vinkjellere og blir kalt et lite stykke Boredeaux i Gjerdrum. Raumergårdens restaurant er stedet for å nyte en bedre helaften.

Kniplia Skisenter som har alpinbakke, snowboardpark, hoppbakker, akebakke og oppvarmet varmestue. I tillegg er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane som anses som en av Norges flotteste.

Kløfta finner du blant annet Romerikssenteret som huser det fleste servicetilbud med bla. apotek, vinmonopol, elektronikk, frisør, kafe, klesbutikker og flere dagligvarebutikker.

Det er ca 3 km fra boligen til Kløfta stasjon hvor det er svært gode kollektivtransporttilbud med tog. Herfra går det ofte tog til bla. Jessheim, Lillestrøm og Oslo. Kløfta passer derfor perfekt for pendlere. Med tog tar det ca 30 minutter til Oslo S.

Kløfta har flere idrettsanlegg og kan by på fotballbaner, Kløftahallen, treningssenter, svømmebasseng, m.m. Nærområdet byr på mye flotte turområder og det er kort vei til Romeriksåsen. På Kløfta finnes også Miklagard Golf, en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane. Golfbanen har vært rangert som en av de 20 beste i Europa.

Det er ca 15 minutter å kjøre til Jessheim hvor du finner kommunesenteret og ytterligere servicetilbud som kino, kulturhus, storsenter med over 150 butikker og flere spisesteder, m.m.

Med bil tar det ca:
5 min til Kløfta
5 min til Ask sentrum
15 min til Jessheim
15 min til OSL Gardermoen
25 min til Lillestrøm
30 min til Oslo

Innhold

I oppholdsrom leveres det kvalitets laminat med valgmulighet av farge eller 3-stavs eikeparkett. Vegger leveres med ferdigmalte Huntonitt trefiberplater, 6-bord faspanel. Himlinger leveres med Huntonitt Antikk himlingsplater. Som tilvalg kan vi levere gips på vegger og tak. Huntonitt anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

Badene og entre er det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

FASADER
Fasader leveres med grunnet kledning. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse.

Listverk:
Det leveres listverk rundt dører og vinduer samt overgang gulv vegg og tak i type glatt hvitmalt. Det må påregnes synlige spikerhull på listverk.

Trapper:
Trappen leveres med hvitpigmenterte eikelameller trinn med hvite håndløper, opptrinn og vanger. Det er en romslig bod under trappen.

Kjøkken:
Vi har tegnet opp kjøkken som er inkludert - og er du raskt ute, er det mulig for endringer/tilvalg mot ett eventuelt pristillegg.

Bad:
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og gulvmontert WC. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker Varmekabler i følgende rom entre og begge bad.

Oppvarming

Varmekabler på flislagte gulv. Peisovn klar til bruk i stuen.

Parkering

Biloppstillingsplass til hver seksjon. Mulighet for oppføring av egen garasje for hver boenhet.

Kjøpsbetingelser

10% av kjøpesum ved kontraktsinngåelse
resten betales ved overtagelse.

Diverse

HUSK Å MELD DEG PÅ VISNING! I Skalahus ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt. Kontakt selger på tlf.: 911 02 124 eller e-post: thomas.folling@skalahus.no for å avtale tidspunkt for visning. Påmeldingsfrist er 24 timer før visning - visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Kløftavegen 12, 2022 GJERDRUM

Loading map...
Les mer om nabolaget