Aurskog-Høland, Fosser // Ny tomannsbolig med alt på en flate - romslig tomt - god standard

Norrønaveien, 1963 FOSSER

Pris fra

kr 2 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 1
  • Bruksareal (BRA) 76 m2
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Prosjektbeskrivelse

Mikill er en innholdsrik og praktisk tomannsbolig på ett plan med saltak. Dette er en bolig som er perfekt for blant annet førstegangsetablerere! Store vinduer sørger for å gi den åpne stue- og kjøkkenløsningen et luftig inntrykk og rikelig med dagslys. Fra stuen har du tilgang på en god uteplass for de ekstra fine dagene. Enhetene i Mikill har potensielt hele tre soverom, som fint kan brukes til andre type rom om ønskelig.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Fosser i Aurskog-Høland kommune. Området har skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud, samt grendehus og fotballbane. Fra Fosser er det ca. 3,5 km til Løken med blant annet lysløype og idrettshall. Idrettslaget er tilbyr en rekke aktiviteter for de fleste aldersgrupper med utgangspunkt i Hølandshallen.

Øst for tettstedet ligger Foståskollen med mulighet for fine fjellturer. Her finnes også rester av en gammel bygdeborg fra folkevandringstiden. Området har flere gode fiske- og badevann, bl.a. Bjørkelangensjøen, Botnersjøen og Fossersjøen. Det er kort vei til idylliske Damtjern som ligger i flotte omgivelser, lett tilgjengelig med bil og med gode parkeringsmuligheter. Vannet er godt besøkt av turgåere hele året og av badegjester om sommeren. På Aurskog finner du golfanlegg, mens Bjørkelangen har alpin- og hoppbakke.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Joker på Fosser og Rema 1000 på Løken. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Løken senter og Bjørkelangen et bredt utvalg av servicetilbud. Mysen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Det er relativt kort vei til Sverige som byr på hyggelig grensehandel i blant annet Töcksfors og Charlottenberg.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Fosser. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Løken, 12 min til Bjørkelangen, 43 min til Mysen, 45 min til Lillestrøm, samt 1 time og 8 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gang- og sykkelvei til Løken barneskole. Elever i første klassen har skoleskyss. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Bråte ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Innhold

Åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til hage. Flislagt bad med toalett, dusj og opplegg til vaskemaskin.

Standard

I oppholdsrom leveres det kvalitets laminat med valgmulighet av farge. Vegger leveres med ferdigmalte Huntonitt trefiberplater, 6-bord faspanel. Himlinger leveres med Huntonitt Antikk himlingsplater. Som tilvalg kan vi levere gips på vegger og tak. Huntonitt er anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund.

Badene og entre er det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

FASADER
Fasader leveres med grunnet kledning. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse.

Listverk:
Det leveres listverk rundt dører og vinduer samt overgang gulv vegg og tak i type glatt hvitmalt. Det må påberegnes synlige spikerhull på listverk.

Kjøkken:
Vi har tegnet opp kjøkken som er inkludert - og er du raskt ute, er det mulig for endringer/tilvalg mot ett eventuelt pristillegg.

Bad:
Bad får baderomsinnredning med servant, mørke fronter, speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og gulvmontert WC. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker
Varmekabler i følgende rom entre og begge bad.

Byggemåte

Boligen blir bygget etter nyeste teknisk forskrift, TEK17 og har energikarakter "Grønn B"

Oppvarming

Varmekabler i alle rom med følere for hvert rom. Peisovn ferdig montert og klar til bruk i stuen.

Kjøpsbetingelser

10% av kjøpesum ved kontraktsinngåelse
resten betales ved overtagelse.

2,5% dokumentavgift, kr.11.975,-

I tillegg betales tinglysningsgebyr for skjøte (kr. 525,-)
tingl.gebyr panteoblig. (kr. 525,-)
og bekreftet utskrift av grunnbok (kr. 202,-).

Omkostninger totalt, kr.13.127

Norrønaveien, 1963 FOSSER

Loading map...