Ønsker du deg ny enebolig med sentrumsnær og solrik beliggenhet?

Framstadvegen, 2835 RAUFOSS

Pris

kr 900 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 900 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

Altero Eiendom AS
2815 Gjøvik
lise.hansen@skalahus.no
Tlf: 477 16 552

Eksterne lenker

Fotoweb

Fasiliteter

Offentlig vann/kloakk

Beliggenhet

Fin beliggenhet med gangavstand til Raufoss sentrum med alle fasiliteter som bl.a; ca 500 m til Raufoss stasjon med tilgang til tog og buss, og tilsvarende avstand til matbutikk (Rema 1000). Eiendommen har også gangavstand til skoler og barnehage.

Beskrivelse av boligen


Vi foreslår husmodellen Ode på denne tomta; med sine kjennetegn fra den typiske låvearkitekturen, møtes nostalgi og toppmoderne standard og skaper et spennende særpreg fra innsiden og ut. Med mønet himling og store vinduer får dagslyset godt med spillerom i de værelsene du oppholder deg mest, og den lyse luftige romfølelsen er gjennomgående uansett hvor du befinner deg i boligen.

Hovedplanet i 1. etasje på denne varianten av Ode inneholder to romslige soverom hvorav det ene har direkte tilgang til et stort og oversiktlig walk-in closet som gjør oppbevaring og lagring av klær og sko til en enkel sak. Herfra har du også praktisk tilgang til et smart vaskerom. På dette planet finner du også det ene av husets to bad - og selve hjertet i hjemmet; den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Dette herlige allrommet har fått stor plass i husets 1. etasje, og her ligger alt til rette for å skape en sosial sone for gode smaker, hyggelige sammenkomster, travle ettermiddager og sene middager.

Husets 2. etasje inneholder hele tre soverom, noe som gjør dette til et perfekt hjem for en storfamilie. Eller kanskje du vil bruke det ene soverommet til kontor? På dette planet finner du også bad nummer to, innendørs praktisk bod og en stor stue som er perfekt for mange bruksområder. To stuer i ett og samme hus gir muligheten til å kunne trekke seg tilbake eller ha besøk i ulike soner uten å forstyrre hverandre. Fra både soverom og stue på dette planet har du tilgang på en stor og romslig veranda som gir deg det ekstra uterommet du ønsker deg når dagene er som finest. En deilig uteplass forlenger både lyse dager og varme sesonger.
Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon.

Adkomst

Fra Raufoss sentrum: kjør mot sør, sving til venstre inn Løvåsbakken og kjør over jernbaneovergangen. Følg Løvåsbakken oppover og ta første veg til høyre. Du er nå i Framstadvegen. Følg denne vegen i ca 370 meter. Tomta ligger nå på venstre side av vegen; mellom nr 7 og 9.
Ny fradelt eiendom får egen adkomst fra Framstadvegen sør på eiendommen.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Oppgitt tomtearealet er ca areal, og blir nærmere angitt ved endelig fradeling. Tomta er tilnærmet flat og utgjør i dag en del av hagen til eiendommen Framstadvegen 7.

Kort om eiendommen

Attraktiv tomt på solsiden av Raufoss i veletablert og trivelig nabolag. Ny tomt blir fradelt eksisterende eiendom i Framstadvegen 7 og er i dag opparbeidet med plen.

Ny bolig er tenkt plassert noe lengre ned på tomta enn eksisterende hus. Denne plasseringen gjør at både eksisterende og ny bolig blir skjermet for innsyn.

Platting på eksisterende bolig som ligger utenfor husveggen mot sør (mot ny planlagt bolig) kan fjernes hvis ønskelig.

Offentlig påkobling vann- og avløp


Regulering

Kommuneplanens arealdel for Vestre Toten kommune med bestemmelser og retningslinjer

Parkering

Avsatt plass til parkering er planlagt bak nytt hus slik at det mest solrike arealet mot Framstadvegen frigjøres til hage/uteoppholdsarealer.

Det skal avsettes plass til 2 biler på eiendommen.

Diverse

Eiendommen selges etter først-til -mølla prinsippet og ihht Bustadoppføringslovens bestemmelser. Byggeplikt til Altero Eiendom/Skalahus.

Kontrakt signeres ihht Bustadoppføringslovens bestemmelser og oppgjør skjer via OppgjørsPartner.

Framstadvegen, 2835 RAUFOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget