Innholdsrik enebolig på ett plan med 4 soverom, romslig kjøkken og stue. Solrikt med kort avstand til det meste.

Furuvegen 16A, 2870 DOKKA

Pris

kr 4 750 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 750 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 131 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Altero Eiendom AS
2815 Gjøvik
lise.hansen@skalahus.no
Tlf: 477 16 552

Eksterne lenker

Fotoweb

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Sentralt

Fremdrift

Planlagt byggestart høsten 2021

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet med kort veg til skoler, barnehage, idrettsanlegg, Dokka sentrum og flotte turmuligheter.

Beskrivelse av boligen

Furuvegen 16 A har sentral og solrik beliggenhet midt i et veletablert og trivelig boligfelt nordøst for Dokka Sentrum. Med nærhet til barnehage, barne-, ungdoms- og videregående skole, idrettsanlegg og Dokka sentrum, med alle fasiliteter, er dette en perfekt bolig for alle med kort avstand til alt du trenger i hverdagen.

Her, innenfor disse veggene, venter nye historier. Her venter morgendagen og andre dager, årstider og andre tider. Her er det plass til å være liten og rom for å vokse, med tidløse fasader og praktiske, romslige løsninger som tar vare på familien.

Den utvidede varianten av Septembertime er en arealeffektivt ettplansbolig med et bruksareal på 131 kvm. Med 4 soverom, samt åpen og romslig stue-/kjøkkenløsning, er dette en klassisk familiebolig med mange muligheter. En romslig stue kompletterer den åpne kjøkken- og spisestueløsningen og skaper gode samlingsrom for både små og store familier. Et overbygd inngangsparti ønsker deg velkommen inn.

Et vinkelhus med stort kjøkken og allrom med åpning til en skjermet stueløsning. Mulighet med vedovn som kan ses fra både spiserom og sofagruppe. Romslig vindfang med eget separat toalett

Stue/kjøkken har store vindusflater som gir godt med lys og med utgang til delvis overbygd balkong kan du nyte varme sommerdager.

Boligen blir endelig prosjektert med direkte inngang til bod/tekn. rom utenfra som løser dagens krav til utvendig bod.

Ta kontakt med oss, så kan vi fortelle deg mer om området og boligen vi har til salgs her

Innhold

BEBYGGELSEN
Ettplansenebolig med 4 soverom, bod/garderobe, kombinert bad/vaskerom, separat wc, sportsbod/bod/tekn.rom, samt åpen stue og kjøkkenløsning.

UTOMHUS
Adkomst og gårdsplass leveres gruset. Utearealer leveres planert med stedlige masser.

Standard

Bestill prospekt for fullstendig informasjon om boligens standard og leveranse.

Inkludert i vår leveranse:
- 1- stavs gulv av typen Haro Tritty 100TC Contura steingrå
- Malte gipsplater i alle himlinger
- Malte gipsplater vegger alle oppholdsrom

- Verdikort kjøkkeninnredning hos Byggmakker kr. 100 000,- inkl mva.
- Flislagt entre, separat wc med baderomsinnredning og wc, bod/teknisk rom, samt bad/vaskerom med fliser, wc, dusjvegger, baderomsinnredning og speil.


TILVALG
Det er åpnet for følgende kundetilvalg i prosjektet. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon.

Det er ikke mulig å endre:
- Planløsning, bærevegger
- Fasader
- Plassering av ventilasjonsanlegg, sjakter, nedforinger, innkassinger
- Vann, avløp, sluk etc.


KJØKKEN
Boligen selges i utgangspunktet med et verdikort hos Byggmakker Gjøvik til en verdi av kr. 100 000,-. Dette innebærer at kjøperen selv kan påvirke innholdet og utformingen av kjøkkenet i huset. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon.

BAD/VASK og WC
Bad/vaskerom leveres med 120 cm hvit baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning, samt vegghengt wc, rettmontert dusjvegg og opplegg for vaskemaskin. Det leveres tilsvarende baderomsinnredning, men i størrelse 60 cm, og vegghengt wc på separat wc .

GARDEROBESKAP
Garderobeskap tilpasses den enkeltes preferanse og leveres som tilvalgVEGGER, TAK OG GULV
Veggene i alle oppholdsrom leveres med malt gips. Vegger på bad/ vask leveres med hvite fliser størrelse 20 x 40 cm. Alle himlinger leveres med malte gipsplater i fargen «bomull». 1- stavs gulv av typen Haro Tritty 100TC Contura steingrå leveres på gulv i soverom, boder, stue og kjøkken. På gulv bad og bad/ vask leveres grå fliser, størrelse 20 x 20 cm (10x10 cm i dusjsone). På gulv i entré/ gang leveres grå fliser, 30 x 60 cm. Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

DØRER OG VINDUER
Inngangsdører til boligene leveres hvite med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med glass. Innvendig leveres det hvite ett-speils dører, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres også hvite. Alle lister/karmer rundt vinduer og dører leveres hvitmalt. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

PEISOVN
Boligen leveres med stålpipe og vedovn med glassfront, type Curve 100. Det blir lagt glassplate på gulvet foran ovnen.

PLATTINGER
Boligen leveres med platting av impregnert treverk som vist på plantegning. leveres med glassrekkverk.

VENTILASJON
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning og avtrekk fra kjøkken og våtrom samt tilførsels-ventiler til oppholdsrom .

ELEKTRISKE ANLEGG
Det leveres skjult anlegg i alle etasjer og rom. Sikringsskap med overbelastningsvern, automatsikringer og jordfeilvarslerenhet/bryter. Det leveres utelamper til inngangsparti og terrasse. Boligen leveres klargjort for TV-uttak i stue. Det blir utarbeidet eget skjema for el.opplegg.

VVS
Alle vannledninger til tappesteder er rør-i-rør system. Ettgreps batteri til servant/kjøkken- og dusjbatteri. 200 liter varmtvannsbereder med vannstoppventil er plassert i bod/tekn.rom. 1 stk frostfri utekran.TV/FIBER
Boligene leveres klargjort for internett/TV ved at det er lagt utvendige og innvendige trekkerør. Tilkoblings-gebyrer/avgifter/abonnement blir kjøpers ansvar. Det leveres punkt i for tv/ internett i stue og TV-stue

Adkomst

Adkomst via privat veg fra Furuvegen

Parkering

Det opparbeides 2 parkeringsplasser på gårdsplass

Oppvarming

Stålpipe med ildsted Curve 100
Det skal leveres termostatstyrte varmekabler dimensjonert for rommets størrelse i følgende rom: Bad/vask, wc, vindfang og bod/tekn. rom.

Diverse

Velkommen til en trygg visning.
I Skalahus tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på god avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.

Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon og e-post. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

KJØPSBETINGELSER:

Betalingsplan:
10% av kontraktsum ved kontraktsinngåelse/oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + omkostninger og evt. endringsavtaler forfaller til betaling tre dager før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, hvilket her tilsvarer kroner 11 250,-. Gebyr for tinglysning av skjøte kr 585,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 585,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:
Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til prosjektselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.


Furuvegen 16A, 2870 DOKKA

Loading map...
Les mer om nabolaget