Unik mulighet på Røyse - Moderne enebolig på ca 1,7 mål og solrik tomt i naturskjønne omgivelser, 4 soverom og 2 stuer.

Åsbakken 60, 3530 RØYSE

Pris

kr 6 810 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 810 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 188 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontorTlf:

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Utsikt, Barnevennlig, Parkett

Beliggenhet

Innhus Ringerike har gleden av å presentere Åsbakken 60. En moderne og arealeffektiv enbolig over 2 plan. Eiendommen har en fantastisk beliggenhet øverst i Åsbakken på Røyse, med utrolig flott utsikt og sol fra den står opp til den går ned om kvelden.

Røyse barneskole og Svendsrud Naturbarnehage, ligger hhv 5 og 8 min unna m bil. Nedenfor eiendommen (v fjorden) ligger Onsakerika m sandstrand og flotte muligheter for bade- og båtliv. Det er også kort vei til Helgelandsmoen (ca 5 min m bil) til Ringeriksbadet og Artic treningssenter. Rett v ligger også Bootcamp Hønefoss med Norges største treningsanlegg for hindeløp/OCR.

Avstander m bil: Hønefoss ca 15 min. Sandvika ca 35 min og Oslo ca 50 min.

Beskrivelse av boligen

Boligen på bilde er Skalahus - modell Lifa.

Denne moderne boligen har flatt tak og boligens bruksareal er på 188 m2. Lifa har en romslig terrasse over garasje/carport. Kontor, walk-in closet og godt med bodplass er blant fasilitetene som gjør denne modellen praktisk i hverdagen. Fire soverom, to bad og to stuer fordelt på to plan, byr på rikelig med muligheter, og store vinduer utnytter sollyset gjennom dagen.

Med stilrene linjer og moderne design har Moda-serien en nordisk signatur som harmonerer med natur og omgivelser. Med store og mange vinduer blir boligene levende med sollyset og morgenkaffen kommer alltid i selskap med utsikt.

Kort oppsummert :

- Utrolig flott beliggende romslig tomt i et populært område.
- Utgang fra stue til hage og stue til solrik takterrasse m fantastisk utsikt.
- Moderne og trendy enebolig i tidsriktig uttrykk.
- Oppkjørsel / gårdsplass med garasje/carport.
- Familievennlig bolig i naturskjønne og idylliske omgivelser.
- Solrikt belliggende med flotte tur og rekreasjonsmuligheter som nærmeste nabo, sommer som vinter.
- Kort vei til butikk, barnehager, skoler, lege m.m.
- Familievennlig romløsning med 4 soverom, 2 bad og 2 stuer
- Sydvest-vendt hage
- Hyggelig og etablert boligfelt.

INNHOLD
1. etasje:
Entre, åpen stue løsning med utgang til hage, bad/vaskerom, teknisk og 3 soverom (evt 2 sov og 1 kontor).

2. etasje:
Åpen stue/kjøkken med utgang til en romslig takterrasse, bod, wc og ett soverom m direkte adgang til WIC og eget bad.

STANDARD
Prisantydning som alt. 1 er kr 6 810 000,-. Boligen leveres da klar til innvendig overflatebehandling, sparkling og maling, flislegging og legging av parkett.

For nøkkelferdig bolig (alt. 2) betales et tillegg på kr 365 000,- Dette inkluderer innvendige overflater ferdig behandlet med malte tak og vegger, flislagte bad, flis på gulv i vaskerom og entré, samt parkett på gulv.

BESKRIVELSE AV TOMT / HAGE
Romslig eiendom på ca 1 700 kvm eiet tomt.
Opparbeidelse av tomt planert med stedlige masser, gruset vei.

PARKERING / GARASJE
Garasje/carport med oppstilling for 2 biler.

REGULERINGSFORHOLD
Eiendommen er i dag regulert som fritidseiendom. Det er dog fattet et enstemmig vedtak (den 16.10.2017) i Plan- og miljøstyret i Hole kommune, om at denne eiendommen invilges dispensasjon fra gjeldene kommuneplan, som innebærer bruksendring fra fritidsformål til boligformål. Det formelle rundt bruksendring vil bli ivaretatt ifm byggesøknaden.

VEI
Privat.

VANN / AVLØP
Dette vil bli ivaretatt opp mot forutsetningene i dispensjasjonen fra Plan- og miljøstyre 16.10.2017. Ta kontakt for nærmere redegjørelse.

OVERTAKELSE
Etter avtale med kjøper.

Adkomst

Fra Hønefoss kjører man E16 mot Oslo, tar til høyre ved Norderhov Kirke og følg veien mot Helgelandsmoen/Onsakervika Camping. Etter ca 7 km, ta til venstre ved Åsbakken (ca 200 m før avkjøringa til Onsakerika Camping), følg veien oppover jordet til du kommer frem til nr 60. Ligger på venstre side av veien.

Området

Her kan du bo landlig, men samtidig ha en sentral beliggenhet med kort vei til Hønefoss sentrum og pendlemuligheter til Oslo fra Norderhov. Eiendommen har en fantastiks beliggenhet, med flott utsikt utover både Tyrifjorden og Norefjell. Hønefoss sentrum ligger bare ca 15 min unna og kan by på et bredt utvalg av butikker og tjenestetilbud. I sentrumsgatene finner du koselige butikker, spisesteder og cafeer, i tillegg til Kuben kjøpesenter med over 60 butikker. Hønefoss og Ringerike har et rikt kulturliv med bla. konserter og en av landets største sommerrevyer.

Røyse eller Røysehalvøya er ei halvøy i Hole kommune som stikker ut i Tyrifjorden langs østbredden av Nordfjorden. Røyse er et av de mest produktive jordbruksområdene i Ringeriksregionen. Området er kjent for sin produksjon av korn og grønnsaker. Fra gammelt av var det stor fruktproduksjon på Røyse. I dag finnes en stor produsent av frukttrær her og en av Norges største salatprodusenter. Området er også kjent for Ringerikspotet og Ringeriksert. Sistnevnte har vært produsert på Røysehalvøya siden første halvdel på 1800-tallet og har i dag en beskyttet opprinnelsesbetegnelse. På halvøya finnes blant annet to kirker fra middelalderen og tre skoler. Hole kirke og Røyse skole ligger i den tidligere Holefjerdingen, mens Bønsnes kirke, Tyrifjord barne- og ungdomsskole og Tyrifjord videregående skole ligger i Bønsnesfjerdingen. De to sistnevnte skolene er begge privatskoler knyttet til adventistsamfunnet på Ringerike

Hønefoss by og distriktet er i en generell vekst. Dette henger sammen med den kommende utbyggingen av både Ringeriksbanen og E16. Begge deler vil forkorte reisetiden til Sandvika og Oslo betraktelig. Vei og bane vil gjøre distriktet både mer tilgjengelig og attraktivt.

Åsbakken 60, 3530 RØYSE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger