Blaker// Alt på ett plan- Livsløpsstandard

Vesthagan 31 B, 1925 BLAKER

Pris

kr 4 350 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 350 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 86 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Fasiliteter

Kabel TV, Peis/Ildsted, Turterreng, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Tomten ligger i et meget barnevennlig og landlig boligområde på Blaker/Hellne i Sørum kommune, ca. 4,5 km fra Blaker og 9,5 km fra Sørumsand. Fra tomten er det gangavstand til bussholdeplass, dagligvarebutikk og Fjuk oppvekstsenter som innehar både barnehage og barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Bingsfoss ungdomsskole. Nærmeste videregående er Sørumsand videregående skole.

Det er også gode rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, med mulighet for jakt og fiske. Fjuktjern er et yndet turmål både sommer og vinter. Det er gang- og sykkelvei til Motangen, der det arrangeres både enkeltkonserter og festival. På andre siden av veien ligger Bruvollen Landbane - et vakkert friluftsområde hvor Blaker Travselskap, Blaker Idrettslag og Bruvollen Samfunnshus har base. Blaker har skytterlag, samt et idrettslag med aktivitetstilbud innen blant annet ski, fotball, friidrett og allidrett. Det er i tillegg kort vei til treningssenter, svømmehall og tennisanlegg. I Blaker finner du Blaker Skanse som er kultursentrum i Sørum kommune. Her arrangeres det mange aktiviteter i løpet av året, som bl.a. markeder, konserter, forestillinger og 17. mai feiring.

Det er en kort kjøretur til Kuskerudnebben i Sørumsand, som er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren. Bingsfossen ligger på andre siden av Glomma, og byr på fine sandstrender og svaberg. Nedenfor Bingsfossen er det gode fiskemuligheter. Rånåsfoss Familiebad anbefales også et besøk.

Beskrivelse av boligen

En plasseffektiv, kompakt husmodell på ett plan som beviser at man kan leve godt med mindre plass. Boligens bruksareal på 86 m2 rommer smarte planløsninger med blant annet bad, to soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt god bodplass og entré med god garderobeplass.

Vesthagan 31 B, 1925 BLAKER

Loading map...

Plantegninger