Romeriksåsen // Ny enebolig kommer for salg på nytt boligfelt. Kort vei til flotte turområder. KOMMER FOR SALG

Fåmyrsrøet, 2030 NANNESTAD

Pris

kr 8 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 8 790 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 246 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Området ligger naturskjønt til ved innkjøringen til Sjonken, ca. 10 min med bil fra sentrum i Nannestad kommune. Boligområdet grenser til Romeriksåsen som byr på fantastiske rekreasjonsmuligheter, med oppmerkede skiløyper vinterstid som har rikelig med snø og gode skiløyper selv når det er snømangel i Oslomarka, samt fine turstier om sommeren. Her ligger også flere vann som bl.a: Råbjørn, Råsjøen og Bjertnessjøen med muligheter for bading og fisking. Elvene Løysa og Leira, og ikke minst Hurdalssjøen byr også på fiskemuligheter.

Sistnevnte har i tillegg flere flotte badeplasser som er meget populære. I sentrum er det skoler, barnehager, servicebygg og helsestasjon. Her ligger også kjøpesenteret Nannestad Torg med blant annet dagligvare, blomsterbutikk, frisør, vinmonopol og pizzeria. Ved sentrum finner man idrettshall tilhørende Nannestad IL. Nannestad IL har et rikt idrettstilbud innen håndball, fotball, alpint, klatring og snowboard. Et kvarters kjøretur unna ligger Nannestad skisenter - Åslia og Nordåsen skistadion på Maura, samt skistadion på Åsgreina. Fra boligen er det ca. 19 min til Oslo lufthavn, samt Jessheim med bymessige fasiliteter, Jessheim Storsenter og en rekke serveringssteder.

Beskrivelse av boligen

Herskapelige Albertine er den perfekte bolig for alle familier som setter pris på litt ekstra plass. Boligens bruksareal er på 246 m2. Boligen består av to plan og standardmodellen har fem soverom som enkelt kan gjøres om til annet bruksrom ved behov. Du ønskes velkommen inn i en romslig hall som leder inn til et åpent kjøkken- og spiserom. Bad og wc finnes i begge etasjer, og det samme gjelder stue og funksjonelle familierom. Modellen har fasiliteter som gode uteplasser, romslig garderobe- og lagringsplass samt eget vaskerom.

Adkomst

Følg E6 nordover fra Oslo mot Gardermoen. Ta av her og følg RV. 174 mot Nannestad. Ta til venstre i rundkjøringen ved Eltonåsen inn på Åsvegen. Kjør Åsvegen ca 9 km forbi Åsen Skistadion og du vil da få Fåmyrsrøet boligområde ca 100 meter etter skilt Romeriksåsen på din venstre hånd, rett etter innkjøringen til Sjonken.

Fåmyrsrøet, 2030 NANNESTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger