Eidsvoll, Dal // 1 solgt! Tomannsbolig på solrik tomt - 3 soverom - bad - vaskerom - godt med bodplass

Finstadvegen 89, 2072 DAL

Pris fra

kr 3 950 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 1
  • Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
  • Bruksareal (BRA) 111 m2
  • Eierform Eierseksjon
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Ferdigstillelse

Overtagelse på boligen er satt til 4.kvartal 2019 - men med mulighet for 3.kvartal. Endelig overtagelse avtales særskilt.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Dal byr på flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Områdene rundt Dal Skog, Majoræter, Sandtjern og Hovinfjellet er attraktive friluftsområder for lokalbefolkningen.

Forretninger:
Gangavstand til Coop Marked som nærmeste dagligvareforretning, og kun noen minutter med bil til Kiwi.
Ytterligere servicetilbud og dagligvareforretninger kan gjøres i sentrum på Råholt. Her finner du Amfi Eidsvoll med et godt utvalg av butikker og tjenester. Jessheim Storsenter og sentrumsgatene som rommer over 150 butikker, restauranter og kafeer ligger ca. 10 minutter fra boligene. I Storgaten ligger det flere populære spisesteder, kafeer, barer og utesteder, noe for en hver smak.

Trening:
I sentrum på Råholt finner du også en rekke fritidstilbud for den aktive som blant annet Råholt bad og treningssenter. Badelandet er attraktivt både for mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Vannet er klorfritt og svømmehallen har stupetårn, samt innendørs og utendørs boblebad.
Det er også flere treningssentre i umiddelbar nærhet, Puls Letohallen og Innersvingen på Dal.
Eidsvoll kommune har to flotte badeplasser ved Hurdalsjøen: Langton og Prestand. Begge er barnevennlige med fine sandstrender, og er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Ønsker du deg en liten fjelltur er Mistberget en fin topp med utsyn over bygdene. Ullensaker kommune byr på et rikt utvalg av fritidstilbud for barn og voksne med blant annet fotballarenaer, håndballhall, friidrettsbane, tennisbane, ishall og skøytebane.

Kulturtilbud:
Like i nærheten ligger Eidsvollsbygningen, som er et av Norges fremste nasjonalsymboler. Her kan du få omvisninger, gå en kultursti langs området eller besøke Kafé Standpunkt.
I sommermånedene kan du ta turen langs Mjøsa med Skibladner, som er verdens eldste operative hjuldamper i rutegående trafikk. Den går mellom Eidsvoll og Lillehammer.
I Jessheim sentrum finner du Ullensaker Kulturhus med sine 3 kinosaler. Kulturhuset byr i tillegg på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger.

Kommunikasjon:
Gode buss- og togforbindelser til Oslo og Gardermoen fra Dal stasjon.

Avstander med bil:
Gardermoen nås på ca. 10 minutter.
Jessheim nås på ca. 10 minutter.
Oslo nås på ca. 35 minutter.

Innhold

Fra tomt til ferdig bolig skaper vi nye hjem og naboskap som byr på rikere dager, og bygger for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design. Vi har 25 års erfaring, solid fagkompetanse, sterk lokalkunnskap og et av Norges største trehusmiljøer i ryggen.

Skalahus satser stort på prosjektboligmarkedet, med fokus på design og funksjonalitet og at avtrykket vi setter i omgivelsene tar godt vare på natur og omkringliggende bebyggelse. Vi har unik kompetanse samlet på ett og samme sted. Dette gir oss effektivitet og gjennomslagskraft for å kunne realisere små og store byggeprosjekter med trygghet og forutsigbarhet fra start til slutt.

Enten du er kunde eller samarbeidspartner kan du være sikker på at vi leverer boliger med kvalitet som vår største kjerneverdi, med et av Norges største fagmiljøer innen trehusbebyggelse i ryggen.

Sammen realiserer vi boligprosjekter i alle skalaer og skaper gode hjem i gode nabolag.

På Dal har vi en spennende tomannsbolig med stilrene linjer og smarte planløsninger for salg. Denne tomannsboligen passer fint til skrå tomter og har 3 soverom, carport og godt med bodplass per enhet. En åpen stue- og kjøkkenløsning preger hovedplanet i 1. etasje og herfra har du tilgang på egen balkong.

En enhet er solgt og byggestart igangsettes i mars. Overtagelse på boligen er satt til 4.kvartal 2019 - men med mulighet for 3.kvartal. Endelig overtagelse avtales særskilt.

Finstadvegen 89, 2072 DAL

Loading map...
Les mer om nabolaget