Nøkkelferdig funkisbolig tilpasset deres behov

Kallandsheia 56, 4887 GRIMSTAD

Pris

kr 4 750 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 750 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 186 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

M&M Bolig AS
4878 Grimstad
grimstad@skalahus.no
Tlf: 993 72 020

Ferdigstillelse

Etter avtale.

Beliggenhet

Flott beliggende tomt øverst i Kallandsheia - et boligfelt som ligger landlig og idyllisk til kun 5 km fra Grimstad sentrum, like ved Morvigsanden.

Fra Kallandsheia er det kort vei til turområdet i Østerskogen med sine mange stier og flotte utsiktspunkter, badeplasser og fiskemuligheter, og rundt 2 km trygg skolevei til Holviga barne- og ungdomsskole. Holviga byr også på nærbutikk og flere idrettsanlegg, hvilket bidrar til at Kallandsheia er et bosted for mennesker i alle aldre. Her er det trygt å vokse opp, og et trivelig miljø både for liten og for stor.

Fra Kallandsheia er det kort vei til E 18. Det er rundt 20 minutter til Arendal og rundt 35 minutter til Kristiansand med bil.

Beskrivelse av boligen

Himin er en spennende husmodell med stilrene linjer og rikelig med muligheter. Bruksarealet på 186 kvm er fordelt på to fulle etasjer, og boligen har masse plass. Du ønskes velkommen inn i en romslig hall og føres videre inn i stua som henger sammen med kjøkken og spisestue. Boligen kan innredes med alt fra tre til fem soverom etter deres ønske, og det største soverommet har eget walk-in closet. Himin har to bad og eget vaskerom.

Kallandsheia 56, 4887 GRIMSTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger