Herskapelig prosjektert enebolig over 2 etasjer.

Ryggeraet 42, 1580 RYGGE

Pris

kr 6 100 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 100 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 187 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Anova Boliger AS
1526 Moss
moss@skalahus.no
Tlf: 971 15 659

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Aircondition/ventilasjon, Kabel TV, Parkett, Sentralt

Beliggenhet

Ryggeraet ligger sentralt på Halmstad i Rygge kommune. Det er kun 3 minuetter å gå til dagligvarehandel. Togstasjon ligger kun en 12 minutters spasertur unna. Ut på E6 kommer du på under 5 minutter. I Halmstad har du alt du trenger som 2 dagligvare forretninger, konditori, frisør, pizza og grill og lokale idrettslag. Halmstad barne og ungdomsskole ligger 13 minutters gange fra boligen og det er trygt og godt å vokse opp på Halmstad.

Beskrivelse av boligen

Denne husmodellen er klassisk, men har likevel et herskapelig preg som gjør boligen storstilt. To etasjer er fordelt på 187 m2 i bruksareal, og Maibris er rik på plass. Du ønskes velkommen inn i en romslig hall og føres videre inn i storstua som henger sammen med kjøkken og spisestue. Her er det to etasjer med full takhøyde, det vil si ingen skråtak og dermed god utnyttelse av hver eneste kvadratmeter. Fire soverom og eget walk-in closet preger 2 etasje. Det er bad på begge plan. Stort kjøkken på over 30 kvadratmeter gjør dette til et fantastisk all-rom hvor hele familien kommer til å oppholde seg mye. Stuen har peis og god plass til salong og tv krok. Vaskerommet ligger rett innenfor inngangsdøren og gir en praktisk og god rom løsning.

Adkomst

Det blir gruslagt parkering på tomten. Adkomsten går over tomten til Ryggeraet 42 før man svinger inn på egen tomt og det vil bli tinglyst rett til innkjøring på den nye tomten. Det blir gruset vei fram til parkering. Se vedlagte situasjonsplan.

Ryggeraet 42, 1580 RYGGE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger