Det er nye øyeblikk i ubrukte rom, vinduer med ny utsikt, en balkong full av solstråler og en hage med plass til både sprell og markjordbær, som gjør livet i et nytt hus til den fineste sommerdrømmen.

Sommerens lesestoff og blomstrende boliginspirasjon finner du her

Nå er du få klikk unna huskatalogen vår! Bestill den i dag, så får du den snart i posten. Selvfølgelig helt gratis!

En herlig smak av ferie - i eget hjem

Et nytt hus skal ta vare på deg og dine, både på en helt vanlig mandag og når kalenderen viser helg og ferie. Hjemmeferie har fått en ny mening, og boligene våre beviser at hjemmesommer kan være den fineste sommeren.

Nytt gratismagasin om det å bygge hus

Vi har samlet alt du trenger å vite om byggeprosessens faser i ett og samme gratismagasin. Bestill i dag, så får du det straks i postkassen!

Et sted for fest og hverdag, ro og liv

Hjemmesommer kan faktisk være den fineste sommeren, med saft i hagen,  grilling på terrassen, åpne og luftige planløsninger som gir fri flyt til både sollys og sommerbris og gode rom som fungerer og samarbeider. Et godt hjem gjør at hverdagen flyter og byr på nok luksus til at hjemmeferie er det fineste på jorda. 

28 husmodeller - en favoritt for alle 

Fra det lille til det store - og fra det moderne til det herskapelige, så lever vi opp til navnet vårt. Vi leverer boliger i alle ender av skalaen og har et bredt utvalg husmodeller nettopp fordi ingen boligdrøm ser lik ut. Uansett hvem du er, hvordan du vil bo og hvem du vil bo sammen med, så skal du kunne finne en favoritt i vårt sortiment. 

Alle våre husmodeller kan tilpasses 

Alle våre husmodeller er gode utgangspunkt for at du skal kunne oppfylle boligdrømmen, men de kan tilpasses etter dine ønsker, behov og tomt. Våre boligkonsulenter og arkitekter hjelper deg med å se mulighetene som finnes i akkurat den husmodellen du ønsker å gå videre med.

Kanskje du ønsker et ekstra soverom, mer takhøyde, større kjøkken eller en ekstra uteplass? Eller drømmer du om ekstra store vinduer som virkelig tar vare på dagslys og skaper en lys og stemningsfull romfølelse? På en toetasjes bolig, kan vi faktisk snu opp ned på etasjene og velge å flytte stue og kjøkken opp for å utnytte utsikten. Alt er mulig - se på våre ferdighus som et utgangspunkt og bruk huskatalogen vår som inspirasjon.

Går du med en spirende boligdrøm?

Da har du sikkert en del du lurer angående husbygging! Vi har samlet både gode tips og nyttig informasjon om byggeprosessen gjennom disse artiklene, for å gi deg den gode og trygge oversikten du leter etter.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hus oppkalt etter varme måneder

Lange lyse kvelder, søte markjordbær, grønt gress under bare bein og lyden av summing fra et fargerikt blomsterbed. Disse fine øyeblikkene fra årets varmeste måneder fortjener sine egne husmodeller synes vi. Dette er sommerhusene du kan bo i hele året!

Det viktige uterommet

Husene våre er arkitekttegnet med fokus på balkonger og terrasser som tar ekstra godt vare på de fine og varme dagene. Gode uteplasser forlenger både sesongen og de lange, lyse kveldene, og gir huset ekstra oppholdsrom å leve i.

Herskapelige sommerlige herligheter

Herskapelige hus er den optimale boligdrømmen for mange av oss. De romantiske linjene og de nostalgiske detaljene minner oss om landets vakre herregårder og gir en følelse av prakt og landlig luksus. Våre seks herregårdsfruer er intet unntak.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Tilgjengelige for kundene våre - i alle kanaler

Ring oss, kom innom kontoret, send oss en mail, book et møte med oss ansikt til ansikt - eller be om et videomøte. Våre dyktige boligrådgivere tar deg i mot akkurat slik du foretrekker, med trygghet i fokus. Et første møte er alltid kostnadsfritt og helt uten forpliktelser.

Stilren sommeridyll

Moderne og minimalistiske husmodeller er den optimale boligdrømmen for veldig mange. Her inviteres omgivelsene inn gjennom store vinduer og en ren og luftig atmosfære setter et elegant og delikat preg.

Hvordan ser din boligdrøm ut?

Uansett, så er vi sikre på at du finner en favoritt eller to i huskatalogen vår. Bestill idag, helt gratis og kjapt levert i postkassen.