Selv om vi har kalt opp disse husmodellene etter vår- og sommermånedene, så er de supre hus å bo i hele året. Velkommen inn i disse klassiske hustypene som passer alle slags tomter og familier!

Husmodeller som lever opp til navnet sitt

Aprilvår, Maibris, Junisol, Julistund og Augustdag er lune, hyggelige, varme, lyse og åpne husmodeller. Akkurat som månedene de er kalt opp etter. Trykk på bildekarusellen og se dem alle i stort format.

Her venter nye historier

Her venter morgendagen og andre dager, årstider og andre tider. Her er det plass til å være liten og rom for å vokse, med tidløse fasader og praktiske, romslige løsninger som tar vare på familien.

Gode hjem for alle typer familier

Små familier. Store familier. Nye familier. Uansett om dere er få eller mange, nyetablerte med småtasser eller godt etablerte med ungdommer i hus, så er boligene fra Saga-serien tidløse klassikere som kommer til å ta godt vare på dere. 

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Fordelene ved å bygge nytt hus

På lang sikt er det ofte billigere å bygge nytt hus fremfor å kjøpe en brukt bolig. Når du tar over et hus som er bygget under andre faglige forutsetninger og som i tillegg har tålt vær og slitasje i mange år, må du være forberedt på uforutsette reparasjoner og vedlikehold. Hva med å heller legge disse pengene i en splitter ny bolig som ikke byr på noen overraskelser?

* Du slipper at uheldige økonomiske overraskelser oppstår som følge av nødvendig vedlikehold og nødvendige reparasjoner. 

* Fra start får du muligheten til å skreddersy din egen boligdrøm ved å tilpasse det nye huset etter dine ønsker og behov. 

* Glem stressende budrunder og diverse påkostninger. En ny bolig får du til fastpris!

* Ved å bygge et nytt hus, er du også sikret garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene.

* Du kan flytte rett inn i en bolig i topp standard med sikre og tette vinduer og vegger og moderne ventilasjonsanlegg som gjenvinner varmen og sørger for et lunt og godt inneklima.

Les om hvert av sommerhusene våre her

Her gir vi deg all informasjonen du trenger om de fine, sjarmerende sommerhusene våre. Kanskje du har funnet en favoritt allerede?

Byggeprosessen - vi har svarene!

Hva koster et nytt hus? Og hvor lang tid tar det å bygge? Vi har oppsummert alt du trenger å vite om byggeprosessen i noen hjelpsomme artikler som gir deg oversikt og god informasjon.

Hva koster et ferdighus?

Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomtegrunnlag og geografisk plassering vil sørge for at enhver boligprosess er unik prismessig. Våre boligkonsulenter hjelper deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm.

Økonomisk forutsigbarhet og en trygg prosess

Vi vet at det å bygge nytt hus er en av de største investeringene du kommer til å oppleve i livet, og sannsynligvis er det kanskje også første gang du må forholde deg til en byggeprosess. Derfor er vi opptatt av å ta godt vare på deg fra første møte til nøkkelen står i døra. Også økonomisk.

Før kontraktsignering setter du og boligkonsulenten opp en oversiktlig og forutsigbar økonomisk plan som gir en god oversikt over alle kostnadene i byggeprosjektet ditt. Denne er basert på husets totale kostnad, og er et dokument som vi råder vi deg til å ta med til byggelånsbank når du skal søke om huslån. 

Hva inneholder en økonomisk plan?

Her får du oversikt over alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet og en detaljert oversikt over hva som ligger i - og utgjør totalprisen, og hva som skal betales når.

Forutsigbarhet og oversikt

Du skal kjenne på den trygge følelsen av kontroll og forutsigbarhet hele veien. Litt etter litt skal ditt nye hjem reises og det er mange valg som skal tas på veien. Vi loser deg gjennom byggeprosessen og sørger for at du alltid har oversikt over mulighetene dine underveis.

Gjennom tett samarbeid og rådgivning skal vi finne den optimale husmodellen og planlegge eventuelle tilpasninger som gjør boligen skreddersydd for akkurat deg og ditt behov. Hele tiden med full økonomisk oversikt uten overraskelser. 

Start planleggingen nå - så kan du kanskje flytte inn i nytt hus neste sommer?

Erfaringsvis tar det 6-12 måneder fra du har kontaktet oss, til vi kan starte selve byggingen. Deretter er tommelfingerregelen at byggeperioden har varighet på inntil ett år - selvfølgelig med unntak og variasjoner.

Alle våre hus kan tilpasses!

Alle våre husmodeller er gode utgangspunkt for at du skal kunne oppfylle boligdrømmen, men de kan tilpasses etter både ønsker og tomt. Våre boligkonsulenter og arkitekter hjelper deg med å se mulighetene som finnes i akkurat den husmodellen du ønsker å gå videre med.

Illustrert her for eksempel, så viser vi deg to små barnerom som har blitt til ett stort, i en tilpasset versjon av husmodellen Julistund. Sammen med våre boligkonsulenter og arkitekter, kan du skape drømmehjemmet - akkurat slik du vil ha det. 

Mange behov - stor valgfrihet

Vi mener at en så stor investering som en ny bolig fortjener stor valgfrihet, derfor sier vi at alle våre husmodeller kan tilpasses hver enkelt kunde. Kanskje du ønsker et ekstra soverom, mer takhøyde, større kjøkken eller en ekstra uteplass? Alt er mulig - se på våre ferdighus som et utgangspunkt og bruk huskatalogen vår som inspirasjon.

Lurer du på noe angående tilpasning?

Kanskje du har funnet en husmodell som du vil vite mer om? Kontakt oss via skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.
Jeg vil vite mer om tilpasning av boliger fra Skalahus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hold fast på boligdrømmen - hverdagen kommer tilbake

En boligprosess er et langvarig prosjekt, og finansieringen av det nye huset ditt vil skje i takt med byggeprosessens faser. Her gir vi deg et innblikk i de fire hovedfakturaene som gir deg trygghet og forutsigbarhet hele veien.
Det tar tid å planlegge en byggeprosess av en ny bolig, og erfaringsmessig går det noen måneder fra ditt første møte med oss til vi begynner å bygge ditt hus. Derfor, med dette langtidsperspektivet, har du all grunn til å holde godt fast på boligdrømmen din - kontakt oss gjerne for et møte over telefon eller video!

Oversiktlig finansiering inndelt i fire fakturaer

Du får den første fakturaen fra oss når vi begynner å bygge boligen. Og i løpet av byggeperioden vil du motta i alt fire fakturaer ettersom prosjektet skrider frem.  

* Etter graving


* Etter utkjøring av materialer


* Etter at huset er tett


* Når huset er ferdig og klart for innflytting

Vil du at vi kontakter deg om dine byggeplaner?

Benytt skjemaet, så vil du snart bli kontaktet av en dyktig boligkonsulent som er lokalkjent i akkurat ditt område.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Klikk hjem vår huskatalog - 28 hus i 3 ulike serier

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker