Hvert år gleder vi barn og unge med midler fra Skalahusfondet - og i år har vi brukt høsten til å lete etter landets yngste arkitekter! KONKURRANSEN ER AVSLUTTET - VINNERNE ER KÅRET OG KONTAKTET.

VINNERNE ER KÅRET - DETTE ER LANDETS YNGSTE ARKITEKTER

Høstens store jakt etter landets yngste arkitekter er avsluttet og her kommer vinnerbidragene! Klikk på videosymbolet på bildet under for å se fremtidens superduperfantastiske drømmehus! Gratulerer til alle vinnere - og tuuuusen takk for utrolig mange innsendte bidrag og iherdig innsats.

Fremtidens drømmehus - tegnet av landets yngste arkitekter

Hver av våre ni forhandlere har nå delt ut tre stykk Go Gift-gavekort på 2500kr. Barn mellom 7-10 år har blitt invitert til å leke arkitekt for en dag og delta i tegnekonkurransen! Vi gratulerer og oppfordrer alle vinnerne til å bruke gavekortene til å finne på noe gøy med klassen sin, eller kjøpe noe som klassen i fellesskap vil ha nytte og glede av.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET! VINNERE KÅRES INNEN MIDTEN AV OKTOBER.  

TRYGG OG SIKKER DELTAKELSE

Personopplysninger vi mottar fra deltakere i denne konkurransen publiseres ikke under noen omstendigheter offentlig. Men vi påberoper oss rettigheten til å benytte innsendte bidrag til markedsføring i forbindelse med denne kampanjen, i våre kanaler.