Skalahus heier på barn og unge, og derfor har vi etablert Skalahusfondet! Vi gjentar fjorårets suksess - og i løpet av høsten skal flere av våre forhandlere dele ut 20.000kr til lokale klubber og organisasjoner som fortjener en hyggelig overraskelse. Nå kan du glede noen som daglig gleder barn og unge!

Tre av våre forhandlere skal dele ut 20.000 kr - og du bestemmer hvem som vinner!

Vi premierer initiativ for barn mellom 6 og 15 år

Pantomime, fotball, klatring, teater, korps, kunstløp, kor, hockey, dans, sjakk - vi tar imot alle nominasjoner med glede så lenge det er aktiviteter som daglig gleder barn og unge i ditt lokale område.

Kanskje trenger en lokal klubb eller organisasjon i ditt område litt ekstra støtte til nye drakter, nye instrumenter, oppussing av lokaler eller kanskje en hyggelig utflukt? Bruk skjemaet til høyre for å gi din nominasjon. 

Regler for tildeling av midler fra fondet

* De nominerte må befinne seg innenfor fylkene Aust-Agder, Akershus eller Telemark.

* Siste mulighet for nominasjoner er mandag 30. september og vinnere kåres, kontaktes og publiseres i midten av oktober. 

* Vi forbeholder oss rettigheten til å benytte konkurransens vinnerkandidater i relevant markedsføringssammenheng i etterkant. Dette vil være en del av kampanjen og gjelder for eksempel på nettsiden vår og i sosiale medier. 

Slik fordeles premiene

Våre forhandlere på Østlandet og Sørlandet, M&M Bolig AS, Telemark Hus & Hytter AS og Byggmester Frank Aaasheim AS skal hver dele ut 20.000 kr til tre lokale klubber/organisasjoner i deres område, fordelt på henholdsvis 4000 kr, 6000 kr og 10.000 kr. 

All informasjon som registreres om deg som benytter skjemaet, slettes ved kampanjeslutt.

Lykke til!

Her kan du lese mer om fjorårets vinnere fra Telemark (Gimsøy Skolemusikk)

Her kan du lese mer om fjorårets vinnere fra Akershus (School of Rock)

Her kan du lese mer om fjorårets vinnere fra Aust-Agder (Enkeljympa) 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

VINNERE VIL KÅRES OG PUBLISERES FORTLØPENDE I OKTOBER.


Kandidaten må befinne seg i fylkene Aust-Agder, Akershus eller Telemark og tilby aktiviteter for barn og unge mellom 6 og 15 år for å bli vurdert i konkurransen.