Skalahus heier på barn og unge, og derfor har vi etablert Skalahusfondet! Tradisjonen tro skal våre forhandlere også denne høsten hver dele ut 20.000kr til lokale klubber og organisasjoner som fortjener en hyggelig overraskelse. Nå kan du glede noen som til daglig gleder barn og unge!

Våre forhandlere skal dele ut 20.000 kr - og du bestemmer hvem som vinner!

Vi premierer initiativ for barn mellom 6 og 15 år

Pantomime, fotball, klatring, teater, korps, kunstløp, kor, hockey, dans, sjakk - vi tar imot alle nominasjoner med glede så lenge det er aktiviteter som daglig gleder barn og unge i ditt lokale område.

Kanskje trenger en lokal klubb eller organisasjon i ditt område litt ekstra støtte til nye drakter, nye instrumenter, oppussing av lokaler eller kanskje en hyggelig utflukt? Bruk skjemaet til høyre for å gi din nominasjon. 

Regler for tildeling av midler fra fondet

* De nominerte må befinne seg innenfor fylkene Viken, Troms og Finnmark, Vestfold og Telemark, Agder og Vestland.

* Siste mulighet for nominasjoner er mandag 21. september og vinnere kåres, kontaktes og publiseres i slutten av oktober. 

* Vi forbeholder oss rettigheten til å benytte konkurransens vinnerkandidater i relevant markedsføringssammenheng i etterkant. Dette vil være en del av kampanjen og gjelder for eksempel på nettsiden vår og i sosiale medier. Derfor er det en fordel at den du nominerer godkjenner disse kriteriene for å kunne utropes som én av vinnerne. 

Slik fordeles premiene

Våre forhandlere M&M Bolig AS, Telemark Hus & Hytter AS, Byggmester Frank Aaasheim AS, Bopro AS, Complettbygg AS og Flaget AS skal hver dele ut 20.000 kr til tre lokale klubber/organisasjoner i deres område, fordelt på henholdsvis 4000 kr, 6000 kr og 10.000 kr. 

All informasjon som registreres om deg som benytter skjemaet, slettes ved kampanjeslutt.

Lykke til!

NOMINASJONSTIDEN ER OVER.

Kandidaten må befinne seg i fylkene Viken, Troms og Finnmark, Vestfold og Telemark, Agder eller Vestland og tilby aktiviteter for barn og unge mellom 6 og 15 år for å bli vurdert i konkurransen.