Anova Boliger AS

Ekholtveien 114, 1526 Moss | Viken | jon.henning@skalahus.no

Veibeskrivelse 971 15 659

Vi bygger boliger i Østfold/Follo-distriktet og tilbyr hus, hytter og flermannsboliger i ulike stilarter slik at vi er sikre på at du finner akkurat den modellen du ønsker deg. Vi bistår gjerne i alle trinn av byggeprosessen, fra de første skissene til første tur over dørstokken i ditt splitter nye hus. Vi satser også stort på prosjektering av flermannsboliger.

Ansatte

Vil du snakke med oss om ditt byggeprosjekt?

Benytt skjemaet så tar vi kontakt med deg.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Om oss

Vi som jobber i Skalahus avdeling Moss har alle bred erfaring fra bolig- og byggebransjen, og vi er nøye når vi plukker våre entreprenører, byggelag og andre samarbeidspartnere. Slik kan våre kunder være sikre på at vi leverer enhver bolig med kvalitet som vår største kjerneverdi. 

Snakk med oss om våre boliger

Ikke to husdrømmer er like, og vi strekker oss langt for å bygge boliger i henhold til våre kunders ønsker og behov. Sammen skal vi finne frem til nettopp den løsningen som passer deg og familien aller best. 

Vi holder til i sentrale lokaler i Ekholtveien 114 i nærheten av Rygge storsenter, og vi tar deg gjerne imot dersom du ønsker å snakke med fagfolk om boligdrømmen din. 

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! Klikk her for å se alle våre ferdighus. 

Prosjektbygging og eiendomsutvikling med Skalahus

Ved å samarbeide med en solid og trygg aktør kan du som grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler være med å realisere spennende og verdiskapende boligprosjekter over hele Norge. Vi i Skalahus knytter gjerne kontakt med eksterne samarbeidspartnere med samme ambisjoner som oss om å bygge lettsolgte og attraktive bokonsepter.

VI UTVIKLER MORGENDAGENS BYDELER OG BOLIGFELT.

Les mer om prosjektbygging med Skalahus her.

Nyheter

Her finner du kontoret

Loading map...
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker