Anova Boliger AS

Ekholtveien 114, ved Rygge Storsenter, 1526 Moss | Viken | moss@skalahus.no

Veibeskrivelse 971 15 659

Salgsområde for:

Indre Østfold (Spydeberg) Aremark Fredrikstad Frogn Halden Hvaler Nesodden Vestby Moss Rakkestad Sarpsborg Skiptvet Våler (Østfold) Råde

Vi bygger boliger i Østfold/Follo-distriktet og tilbyr hus, hytter og flermannsboliger i ulike stilarter slik at vi er sikre på at du finner akkurat den modellen du ønsker deg.
Vi bistår gjerne i alle trinn av byggeprosessen, fra de første skissene til første tur over dørstokken i ditt splitter nye hus. Vi hjelper deg gjerne med å se på hvilken husmodell som passer dine behov, din økonomi og familiesettingen du befinner deg i.

Bygge bolig? Snakk med oss om ditt byggeprosjekt!

Benytt skjemaet så tar vi kontakt med deg. Et første møte med oss er alltid kostnadsfritt og uten forpliktelser.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Ansatte

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Om oss

Vi som jobber i Skalahus avdeling Moss har alle bred erfaring fra bolig- og byggebransjen, og vi er nøye når vi plukker våre entreprenører, byggelag og andre samarbeidspartnere. Slik kan våre kunder være sikre på at vi leverer enhver bolig med kvalitet som vår største kjerneverdi. 

Ikke to husdrømmer er like, og vi strekker oss langt for å bygge boliger i henhold til våre kunders ønsker og behov. Sammen skal vi finne frem til nettopp den løsningen som passer deg og familien aller best.

Kom til oss med boligdrømmen din

Vi holder til i sentrale lokaler i Ekholtveien 114 i nærheten av Rygge storsenter, og vi tar deg gjerne imot dersom du ønsker å snakke med fagfolk om boligdrømmen din. 

Klikk deg gjerne inn på Anova Boligers egen hjemmeside for å lese mer om oss og våre aktuelle prosjekter, samt se bilder av våre oppførte boliger.

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Prosjektbygging og eiendomsutvikling med Skalahus

Ved å samarbeide med en solid og trygg aktør kan du som grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler være med å realisere spennende og verdiskapende boligprosjekter over hele Norge. Vi i Skalahus knytter gjerne kontakt med eksterne samarbeidspartnere med samme ambisjoner som oss om å bygge lettsolgte og attraktive bokonsepter.

VI UTVIKLER MORGENDAGENS BYDELER OG BOLIGFELT.

Les mer om prosjektbygging med Skalahus her.

Nyheter

Her finner du kontoret

Loading map...
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker