BoPro AS

Storebotn Næringspark 57, 5309 Kleppestø | Vestland | pia.c.westgaard@skalahus.no

Veibeskrivelse 974 94 999

Salgsområde for:

Voss Austrheim Vaksdal Osterøy Askøy Øygarden Bergen

BoPro AS er et nytt selskap i Bergen, med allerede veletablerte aktører. Bergen Prosjekt & Sotra Entreprenør AS ved Yngve Veland har fått med seg dyktige Pia og Espen Westgaard som fra før har en lang og vellykket fartstid som boligforhandlere i WSI BYGG AS. Sammen skal de nå tilby Bergensregionen flotte boliger i prosjekt- og eneboligmarkedet.

SPENNENDE JOBBMULIGHETER HOS OSS

Er du en dyktig Bergens-tømrer som er stolt av yrket ditt? Da har vi drømmejobben! BoPro AS søker etter en ny kollega til å sette sine avtrykk i et spennende firma.

Som tømrer hos oss får du muligheten til å bli del av en positiv og ambisiøs gjeng som sitter med mye erfaring og kunnskap innen boligbransjen. Vi tilbyr gode bonusordninger og spennende oppdrag i Bergensregionen for rett person til jobben.

Som tømrer må du være selvstendig og proaktiv, og kunne vise til et fagbrev. Du må være kvalitetsbevisst, positiv og ha eierskap og stolthet til jobben du utfører - hver gang.

Vi gleder oss til å finne ut hvem vår nye, viktige kollega blir.


KONTAKT HENNING HOLVIK VED INTERESSE FOR DENNE STILLINGEN 

Tlf: 483 26 015Ansatte

Bygge nytt hus? Snakk med oss om ditt byggeprosjekt!

Benytt skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Om oss

Bergen Prosjekt & Sotra Entreprenør AS ble Skalahus-representant i Hordaland i 2018. De har lang erfaring med prosjektbygging, eiendomsutvikling og skreddersydde løsninger til både offentlige og private næringsbygg.

Nå skal selskapet også gå tungt inn i eneboligmarkedet sammen med de erfarne boligforhandlerne Pia og Espen Westgaard. 

Mens BP & SE har tilgang på tomteområder og tung erfaring med prosjektbygging, har Pia og Espen unik kompetanse og forståelse for hva som ligger i et kjedekonsept og boligbygging innen eneboligmarkedet. 

Katalogmodeller og kundetilpassede boliger

 Med selskapet BoPro As vil de to aktørene få et større kompetansenettverk og kunne tilby enda større trygghet og kvalitet ut til kundene. Alle husmodeller i Skalahus-katalogen er arkitekttegnet med fokus på smarte løsninger og god, tidløs design som tilbyr noe for alle. I tillegg kan enhver husmodell tilpasses hver enkelt kundes behov og ønsker, og som resten av Skalahus sine forhandlere, strekker BoPro AS seg langt for at kundene skal bli fornøyd med en av livets største investeringer.

Velkommen innom oss for en hyggelig prat om dine byggeplaner!

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! Her kan du se alle våre flotte ferdighus!

Prosjektbygging og eiendomsutvikling med Skalahus

Ved å samarbeide med en solid og trygg utbygger kan du som grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler være med å realisere spennende og verdiskapende boligprosjekter over hele Norge. Vi i Skalahus knytter gjerne kontakt med eksterne samarbeidspartnere med samme ambisjoner som oss om å bygge lettsolgte og attraktive bokonsepter.

VI UTVIKLER MORGENDAGENS BYDELER OG BOLIGFELT.

Les mer om prosjektbygging med Skalahus her. 

Nyheter

Her finner du kontoret

Postadressen vår er Leirvikflaten 11, 5179 Godvik. Besøksadressen vår er Storebotn Næringspark 57, 5309 Kleppestø. Nedenfor kan du se kart over hvor du kan besøke oss.
Loading map...

Bestill huskatalog! 28 nye ferdighus.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker