LKC Bolig AS

Bentsrudveien 14, 3080 Holmestrand | Vestfold | randi.skinnes@skalahus.no

Veibeskrivelse 917 65 800

LKC Bolig AS er en solid og trygg prosjektutbygger i Vestfold, og vår lange erfaring som entreprenørselskap skal oppleves som en trygghet for alle våre samarbeidspartnere. Enten du er tomteeier eller eiendomsutvikler kan dine boligprosjekter realiseres i samarbeid med oss. Vi benytter kun erfarne tømrere som jobber hardt for å levere de beste boligene.
VI UTVIKLER MORGENDAGENS BYDELER OG BOLIGFELT.

Ansatte

Bestill vårt magasin om eiendomsutvikling

Les mer om Skalahus som utbygger, hvordan vi jobber, hva som gjør oss til en trygg samarbeidspartner og hva som gjør våre produkter fordelaktige og konkurransedyktige i bransjen.

Ved å bestille dette magasinet, samtykker du også i at vi kontakter deg innen kort tid.

Om oss

Ved å samarbeide med en solid og trygg utbygger kan du som grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler være med å realisere spennende og verdiskapende boligprosjekter over hele Norge. Vi knytter gjerne kontakt med eksterne samarbeidspartnere med samme ambisjoner som oss om å bygge lettsolgte og attraktive bokonsepter.

Med oss som din samarbeidspartner for ditt byggeprosjekt garanterer vi solid kompetanse og kvalitet gjennom hele byggeprosessen. Alle våre håndverkere har svennebrev, og noen har også mesterbrev. 

Ring, mail eller kom gjerne innom kontoret vårt i Holmestrand for en hyggelig og uforpliktende samtale om ditt byggeprosjekt.

Les mer om oss på LKC AS sin egen nettside.

Her finner du kontoret

Loading map...

Vil du snakke med oss om eiendomsutvikling og samarbeid rundt dine prosjekter?

Benytt skjemaet og send inn din henvendelse, så tar vi kontakt med deg.

Nyheter