LKC Bolig AS

LKC Bolig AS

Bentsrudveien 14, 3080 Holmestrand | Vestfold | randi.skinnes@skalahus.no

Veibeskrivelse 917 65 800

Salgsområde for:

Vestfold

LKC Bolig AS er din Skalahus-forhandler i Vestfold, og vår lange og solide erfaring som entreprenørselskap skal være din trygghet på veien mot et nytt hus. Vi samarbeider med erfarne tømrere som jobber hardt for å levere akkurat det hjemmet du ønsker deg. Du finner alle våre flotte ferdighus i vår nye huskatalog.

Ansatte

Vil du snakke med oss om ditt boligprosjekt?

Benytt skjemaet så tar vi kontakt med deg.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Om oss

Med oss som din samarbeidspartner på vei mot husdrømmen garanterer vi solid kompetanse og kvalitet gjennom hele byggeprosessen. Alle våre håndverkere har svennebrev, og noen har også mesterbrev.

Ferdighus for alle

Fra de første skissene til nøkkelen står i døren skal du føle deg ivaretatt, og sammen skal vi skape hjemmet du ønsker og ser for deg. 

Eiendomsutvikling og prosjektbygging

I tillegg til å være en leverandør av ferdighus satser vi stort på eiendomsutvikling og prosjektering av flermannsboliger over hele Norge. Vi samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere for å realisere store og små prosjekter. Er du en eiendomsutvikler, investor, entreprenør eller tomteeier som søker en solid samarbeidspartner til et byggeprosjekt? Da vil vi gjerne høre fra deg. Les mer om prosjektbygging med Skalahus her.

Ring, mail eller kom gjerne innom kontoret vårt i Holmestrand for en hyggelig og uforpliktende samtale om ditt byggeprosjekt.    

Les mer om oss på LKC AS sin egen nettside.

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Nyheter

Her finner du kontoret

Loading map...
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker