Telemark Hus og Hytter AS

Telemark Hus og Hytter AS

Romnesvegen 27, 3830 Ulefoss | Telemark | bo@skalahus.no

Veibeskrivelse 941 51 624

Salgsområde for:

Vinje Seljord Notodden Tinn Sauherad Hjartdal Takke Nome Kviteseid Kongsberg Nissedal Skien Siljan Porsgrunn Drangedal Kragerø Bamble Fyresdal

Helt siden starten i 2007 har vi realisert boligdrømmer, og våre erfarne ansatte hjelper deg gjerne med gode tips og råd rundt dine byggeplaner. Vi satser på eneboliger og prosjektering av flermannsboliger. Velkommen til oss - et møte er både kostnadsfritt og uforpliktende. Du finner alle våre flotte ferdighus i vår nye huskatalog!

Ansatte

Vil du snakke med oss om ditt byggeprosjekt?

Benytt skjemaet så tar vi kontakt med deg.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Om oss

Skalahus sitt kontor i Ulefoss har god erfaring med å gjøre våre kunders boligdrømmer til virkelighet. Det er mange valg som skal tas på veien mot et nytt hus, og vi er med deg som en solid samarbeidspartner og rådgiver gjennom hele prosessen. Med oss på laget kan du være sikker på høy kvalitet i alle ledd og en bolig du kan være stolt av.

Eiendomsutvikling og prosjektbygging

I tillegg til å være en leverandør av ferdighus satser vi stort på eiendomsutvikling og prosjektering av flermannsboliger over hele Norge. Vi samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere for å realisere store og små prosjekter. Er du en eiendomsutvikler, investor, entreprenør eller tomteeier som søker en solid samarbeidspartner til et byggeprosjekt? Da vil vi gjerne høre fra deg. Les mer om prosjektbygging med Skalahus her.

Snakk med oss om våre ferdighus

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Nyheter

Her finner du kontoret

Loading map...
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker