Anova Boliger AS

Anova Boliger AS

Ekholtveien 114, 8001 Moss | Østfold | jon.henning@skalahus.no

Veibeskrivelse 971 15 659

Salgsområde for:

Aremark Fredrikstad Halden Hobøl Hvaler Moss Rakkestad Rygge Råde Sarpsborg Skiptvet Våler Frogn Nesodden Spydeberg Vestby

Vi bygger boliger i Østfold/Follo-distriktet og tilbyr hus og hytter i ulike stilarter slik at vi er sikre på at du finner akkurat den modellen du ønsker deg.

Vi bistår gjerne i alle trinn av byggeprosessen, fra de første skissene til første tur over dørstokken i ditt splitter nye hus.

Klikk deg gjerne inn på Anova Boligers egen hjemmeside for å lese mer om oss og våre aktuelle prosjekter, samt se bilder av våre oppførte boliger.

Vi hjelper deg gjerne med å se på hvilke husmodell som passer dine behov, din økonomi og familiesettingen du befinner deg i.

Ansatte

Om oss

Vi som jobber i Skalahus avdeling Moss har alle bred erfaring fra bolig- og byggebransjen, og vi er nøye når vi plukker våre entreprenører, byggelag og andre samarbeidspartnere. Slik kan våre kunder være sikre på at vi leverer enhver bolig med kvalitet som vår største kjerneverdi. 

Ikke to husdrømmer er like, og vi strekker oss langt for å bygge boliger i henhold til våre kunders ønsker og behov. Sammen skal vi finne frem til nettopp den løsningen som passer deg og familien aller best. 

Vi holder til i sentrale lokaler i Ekholtveien 114 i nærheten av Rygge storsenter, og vi tar deg gjerne imot dersom du ønsker å snakke med fagfolk om boligdrømmen din. 

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! Klikk her for å se alle våre ferdighus. 

Nyheter

Her finner du kontoret

Loading map...
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker