Anova Boliger AS

Anova Boliger AS

Ekholtveien 114, 8001 Moss | Østfold | jon.henning@skalahus.no

Veibeskrivelse 971 15 659

Salgsområde for:

Aremark Fredrikstad Halden Hobøl Hvaler Moss Rakkestad Rygge Råde Sarpsborg Skiptvet Våler Frogn Nesodden Spydeberg Vestby

Vi bygger boliger i Østfold/Follo-distriktet og tilbyr hus, hytter og flermannsboliger i ulike stilarter slik at vi er sikre på at du finner akkurat den modellen du ønsker deg. Vi bistår gjerne i alle trinn av byggeprosessen, fra de første skissene til første tur over dørstokken i ditt splitter nye hus. Vi satser også stort på prosjektering av flermannsboliger.

Ansatte

Vil du snakke med oss om ditt byggeprosjekt?

Benytt skjemaet så tar vi kontakt med deg.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Om oss

Vi som jobber i Skalahus avdeling Moss har alle bred erfaring fra bolig- og byggebransjen, og vi er nøye når vi plukker våre entreprenører, byggelag og andre samarbeidspartnere. Slik kan våre kunder være sikre på at vi leverer enhver bolig med kvalitet som vår største kjerneverdi. 

Snakk med oss om våre ferdighus

Ikke to husdrømmer er like, og vi strekker oss langt for å bygge boliger i henhold til våre kunders ønsker og behov. Sammen skal vi finne frem til nettopp den løsningen som passer deg og familien aller best. 

Eiendomsutvikling og prosjektbygging

I tillegg til å være en leverandør av ferdighus satser vi stort på eiendomsutvikling og prosjektering av flermannsboliger over hele Norge. Vi samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere for å realisere store og små prosjekter. Er du en eiendomsutvikler, investor, entreprenør eller tomteeier som søker en solid samarbeidspartner til et byggeprosjekt? Da vil vi gjerne høre fra deg. Les mer om prosjektbygging med Skalahus her.

Vi holder til i sentrale lokaler i Ekholtveien 114 i nærheten av Rygge storsenter, og vi tar deg gjerne imot dersom du ønsker å snakke med fagfolk om boligdrømmen din. 

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! Klikk her for å se alle våre ferdighus. 

Nyheter

Her finner du kontoret

Loading map...
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker