BS Boligbygg AS

Marcus Thranes gate 30, 2315 Hamar | Innlandet | hamar@skalahus.no

Veibeskrivelse 994 32 377

BS Boligbygg AS fra Hamar ble etablert i 2016 av Sondre Brudvik og Kristian Skjærstad, som begge jobbet som utførende tømrere. Firmaet har blitt en erfaren og godt etablert totalentreprenør for både privat- og proffmarkedet i Hedmark-regionen.

Ansatte

Snakk med oss om ditt byggeprosjekt!

Benytt skjemaet så tar vi kontakt med deg.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Om oss

I dag har BS Boligbygg AS 13 dyktige håndverkere fordelt på to kontorer. Tjenestene spenner seg fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg, til oppføring av nybygg, tilbygg, gulvlegging og vindusskift. Og nå også forhandler av det helhetlige boligkonseptet Skalahus! 

En positiv byggeprosess

Grunntanken for BS Boligbygg AS er hele tiden, for alle kunder, at byggeprosessen skal oppleves som positiv, og at produktene de leverer fra seg er kvalitetshus forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen.

Prosjektbygging og eiendomsutvikling med Skalahus

Ved å samarbeide med en solid og trygg aktør kan du som grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler være med å realisere spennende og verdiskapende boligprosjekter over hele Norge. Vi i Skalahus knytter gjerne kontakt med eksterne samarbeidspartnere med samme ambisjoner som oss om å bygge lettsolgte og attraktive bokonsepter.

VI UTVIKLER MORGENDAGENS BYDELER OG BOLIGFELT.

Les mer om prosjektbygging med Skalahus her. 

Nyheter

Her finner du kontoret

Loading map...

Bygge nytt hus? Vi har boliginspirasjon til deg!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker