Innhus AS, Avdeling Ringerike

Innhus AS, Avdeling Ringerike

Hvervenmoveien 49, 3511 Hønefoss | Buskerud | ringerike@skalahus.no

Veibeskrivelse 321 10 000

Salgsområde for:

Ringerike Krødsherad Hole Jevnaker Modum

Velkommen til vårt kontor i Hønefoss! Hos oss har du mye å velge i innen arkitekttegnede boliger fra det moderne og funkisinspirerte til storslåtte villaer og alt i mellom. Uansett hvilken husmodell du ønsker, kan både planløsninger og rominndeling tilpasses etter behov. Vi satser også stort på prosjektering av flermannsboliger.

Vi er tett på alle trinn i prosessen - fra skisser og design, til nøkkelen står i døren. Du finner alle våre flotte ferdighus i vår nye huskatalog.

Ansatte

Vil du snakke med oss om ditt byggeprosjekt?

Benytt skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Om oss

Vårt kontor i Hønefoss har ansatte med bred erfaring fra bolig- og byggebransjen, og vi samarbeider med dyktige entreprenører og byggelag. Slik kan du være trygg på at ditt nye hjem bygges med fokus på høy kvalitet gjennom hele byggeprosessen. En bolig fra oss skal tilfredsstille gjeldende byggeforskrifter, og være et hjem du skal være stolt av, merket med høy kvalitet og flott design. 

Eiendomsutvikling og prosjektbygging

I tillegg til å være en leverandør av ferdighus satser vi stort på eiendomsutvikling og prosjektering av flermannsboliger over hele Norge. Vi samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere for å realisere store og små prosjekter. Er du en eiendomsutvikler, investor, entreprenør eller tomteeier som søker en solid samarbeidspartner til et byggeprosjekt? Da vil vi gjerne høre fra deg. Les mer om prosjektbygging med Skalahus her.

Snakk med oss om våre ferdighus

Ta gjerne kontakt for å få mer informasjon og gode råd fra solide fagfolk. Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! 

Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Se våre boliger til salgs

Nyheter

Her finner du kontoret

Loading map...
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker