M&M Bolig AS

M&M Bolig AS

Henrik Ibsens gate 8, 4878 Grimstad | Aust-Agder | grimstad@skalahus.no

Veibeskrivelse 993 72 020

Salgsområde for:

Grimstad Arendal Froland Tvedestrand Risør Vegårshei Evje og Hornnes Åmli Birkenes Bygland Lillesand Valle Iveland Bykle Gjerstad

Velkommen til Skalahus sin forhandler i Grimstad; M&M Bolig AS. Vi bygger boliger på hele Sørlandet, og leverer alt fra klassiske og moderne hus, til større funkisinspirerte og herskapelige eneboliger. Vi satser også stort på prosjektering av flermannsboliger. Du finner alle våre flotte ferdighus i vår nye huskatalog!

Ansatte

Vil du snakke med oss om ditt byggeprosjekt?

Benytt skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Om oss

Vi realiserer boligdrømmen din. 

De fleste går rundt med en idé om hvordan et optimalt hjem skal se ut, og vi har veldig lyst til å ta del i din prosess på veien mot en innflytningsklar drømmebolig.

Pris på våre ferdighus?

Ta gjerne kontakt om du lurer på pris, eller vil ha svar på hvordan vi kan hjelpe deg å bygge huset ditt akkurat slik du vil ha det. 

Eiendomsutvikling og prosjektbygging

I tillegg til å være en leverandør av ferdighus satser vi stort på eiendomsutvikling og prosjektering av flermannsboliger over hele Norge. Vi samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere for å realisere store og små prosjekter. Er du en eiendomsutvikler, investor, entreprenør eller tomteeier som søker en solid samarbeidspartner til et byggeprosjekt? Da vil vi gjerne høre fra deg. Les mer om prosjektbygging med Skalahus her.

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Nyheter

Her finner du kontoret

Loading map...
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker