Innhus AS, avdeling Follo

Nordbyveien 15, 1400 Ski | Akershus | ski@skalahus.no

Veibeskrivelse 452 12 888

Velkommen til vårt kontor i Ski! Hos oss har du mye å velge i innen arkitekttegnede boliger i ulike stilserier, fra det moderne og funkisinspirerte til storslåtte villaer og alt i mellom. Uansett hvilken husmodell du ønsker, kan både planløsninger og rominndeling tilpasses etter behov. I tillegg til eneboliger satser vi stort på prosjektering av flermannsboliger.
Vi er tett på alle trinn i prosessen - fra skisser og design, til nøkkelen står i døren. Du finner alle våre flotte ferdighus i vår nye huskatalog!

Ansatte

Vil du snakke med oss om ditt byggeprosjekt?

Benytt skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se våre boliger til salgs

Om oss

Vår avdeling i Ski har ansatte med over 20 års erfaring fra eiendomsmarkedet både innen eiendoms- og prosjektmegling og prosjektering av boliger. 

Vi har ressursmenneskene som sikrer deg best mulig rådgivning og service underveis, slik at du som vår kunder ender opp med best mulig resultat.  

Ved valg av Innhus Follo som din boligleverandør er du sikker på å få en bolig med god kvalitet og flott design som tilfredsstiller gjeldende byggeforskrifter – et hjem du og din familie skal kunne være stolte av.

Snakk med oss om våre ferdighus

Kontakt oss for et uforpliktende møte, så viser vi deg gjerne hvordan vi kan hjelpe deg å realisere din boligdrøm. 

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Prosjektbygging og eiendomsutvikling med Skalahus

Ved å samarbeide med en solid og trygg utbygger kan du som grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler være med å realisere spennende og verdiskapende boligprosjekter over hele Norge. Vi i Skalahus knytter gjerne kontakt med eksterne samarbeidspartnere med samme ambisjoner som oss om å bygge lettsolgte og attraktive bokonsepter.

VI UTVIKLER MORGENDAGENS BYDELER OG BOLIGFELT.

Les mer om prosjektbygging med Skalahus her.

Nyheter

Her finner du kontoret

Loading map...
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker