Byggmester Frank Aasheim AS

Byggmester Frank Aasheim AS

Mauravegen 4, Sandholt Næringsbygg, 2032 Maura | Akershus | maura@skalahus.no

Veibeskrivelse 639 94 119

Salgsområde for:

Ullensaker Nannestad Hurdal Eidsvoll Nes

Byggmester Frank Aasheim AS er etablert av byggmester Frank Aasheim, og vi har lang erfaring innen småhusbransjen og prosjektbygging av flermannsboliger. Uansett om du er privatperson, eiendomsutvikler eller tomteeier, må du gjerne ta kontakt med oss dersom du ønsker å snakke med fagfolk om ditt lille eller store byggeprosjekt. Du finner alle våre flotte ferdighus i vår nye huskatalog.

Ansatte

Vil du snakke med oss om ditt byggeprosjekt?

Benytt skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Om oss

Over 200 enheter i regionen Akershus har gjennom tiden blitt bygget og reist av Byggmester Frank Aasheim AS. De fleste boligene blir oppført som nøkkelferdige, noe som innebærer at vi har ansvaret for hele prosjektet. Dette gir våre kunder en oversiktlig, trygg og forutsigbar byggeprosess. Vi er fleksible og tilpasser oss etter dine ønsker dersom det er ønskelig med andre løsninger.

Kvalitet i all ledd 

Vi har egne byggeledere, tømrere og selgere og samarbeider med trofaste samarbeidspartnere som vi vet leverer et solid håndverk innen flislegging, grunn- og gravearbeid og maling m.m. 

Eiendomsutvikling og prosjektbygging

I tillegg til å være en leverandør av ferdighus satser vi stort på eiendomsutvikling og prosjektering av flermannsboliger over hele Norge. Vi samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere for å realisere store og små prosjekter. Er du en eiendomsutvikler, investor, entreprenør eller tomteeier som søker en solid samarbeidspartner til et byggeprosjekt? Da vil vi gjerne høre fra deg. Les mer om prosjektbygging med Skalahus her.

Velkommen innom oss for en hyggelig prat om dine byggeplaner!

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! Klikk her for å se alle våre ferdighus.
Nyheter

Her finner du kontoret

Loading map...
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker