Hvert eneste rom i huset har sitt eget formål, sin egen rytme og sin egen sjarm. Og satt sammen under det samme taket så skaper de rom for hele livet. Bli med gjennom husets soner – og les om hvordan du skaper et helhetlig godt hjem å leve i.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Spa eller badeland? Ja takk begge deler!

Joda, ett og samme bad kan innredes og brukes både som velværeavdeling og badeland. Her viser vi deg to illustrasjoner fra baderommet til husmodellen Julistund, som viser at man kan skape totalt ulik atmosfære - selv om utgangspunktet er likt.

Et bad for morgen og kveld - liten og stor

Et perfekt bad er som skapt for både travle morgener og rolige stunder for velvære og hverdagsluksus. Et varmt og vakkert baderom kan fungere både som frisone og hjemmespa samtidig som det skal være praktisk nok til å sørge for at morgenstellet går knirkefritt for store og små.

Lekkert og praktisk på samme gang

All erfaring tilsier at de fleste boligkunder er svært opptatt av baderommet ved planleggingen av et nytt hus. Det er et rom vi har fokus på og har bevissthet rundt, og vi ønsker oss ofte et bad som både fungerer praktisk i hverdagen og ser lekkert ut på samme tid. Vi hjelper deg gjerne gjennom denne planleggingsfasen, slik at delikat innredning møter praktiske løsninger - og sammen legger vi til rette for drømmebadet ditt.

Interiørbilde fra husmodellen Junisol, med et spennende uttrykk på veggen i dusjsonen. 

Arkitekttegnede hus - med fokus på baderommet

Et så sentralt og viktig rom som badet fortjener god planlegging, godt med plass og smarte planløsninger som har fokus på både oppbevaring og gode soner som tar vare på små og store i familien. 

Illustrasjon fra husmodellen Februarsaga

Interiørbilde fra kombinert bad og vaskerom i husmodellen Junisol. 

Interiørbilde fra en av våre Flex-eneboliger. 

Les mer om det viktige baderommet her. 

Kjøkkenet - en stor del av hverdagen til liten og stor

Har du tenkt over hvor mange timer du egentlig tilbringer på kjøkkenet? Det er ganske utrolig hvor mange av livets små og store øyeblikk som deles med de aller nærmeste akkurat her. Et perfekt kjøkken er både lekkert og funksjonelt - og vi hjelper deg med å optimalisere kjøkkenet i ditt nye hus.

Et kjøkken etter ønsker og behov

De fleste boligkunder er opptatt av kjøkkenet som et viktig rom når et nytt hjem skal planlegges. Alle våre husmodeller er tegnet med et stort fokus på kjøkkenet, både med tanke på funksjonalitet, design og planløsning. Likevel har du alle muligheter til å tilpasse kjøkkenet i samarbeid med boligkonsulent og arkitekt, slik at du får muligheten til å nyte morgenkaffe, frokostblanding, fine sanger på radioen og travle middager før trening - i et kjøkken som er optimalisert for akkurat deg og resten av familien. 

Aprilvår

Et rom som er i bruk hele døgnet

Man kan kalle kjøkkenet for hjertet i hjemmet. Det er her vi samles, lager mat, spiser sammen og har tid med hverandre når dagene er travle på hver sin kant. Et optimalt kjøkken har godt med oppbevaring, med godt utnyttet skap- og benkeplass. Her trengs det rom nok både for å lage maten - og til å nyte den. 

Få mer kjøkkeninspirasjon her. 

Cornelia

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Velkommen inn i stua!

Hva hadde vel et hjem vært uten en stue? Man kan nesten si at stua er rommet som resten av huset er bygget rundt, og er et naturlig midtpunkt for alle. Det er her vi senker pulsen, bruker fritiden vår sammen og inviterer venner. I våre husmodeller har stua fått mye plass og oppmerksomhet - som fortjent!

Husrom med hjerterom

Alle stuene i våre husmodeller er viet godt med plass - helt fra tegnebordet. En stue er ikke bare et husrom, men et hjerterom, der hele familien føler seg hjemme. I våre stuer er det ekstra store vinduer som slipper inn godt med naturlig dagslys og mulighet for stemningsfulle peiskroker som luner godt på de kalde dagene. 

Maibris

Stuer med flere soner

Noen av husmodellene våre har såpass store stuer at de kan deles inn i ulike soner til ulik bruk - se på TV, ta en kaffekopp sammen, spill Ludo, samle venneflokken eller slapp av med strikketøyet. Uansett er dette ditt fristed, stua di. 

Albertine

Få mer boliginspirasjon til stuerommet her. 

Det magiske barnerommet

Husets mest fargerike, fortryllende og kreative rom må jo være barnerommet. Et lunt og trygt lite hi for familiens minste, der eventyr er på ekte og latteren sitter løst.

God plass til barnefamilien

En barnefamilie trenger godt med rom og plass for både all verdens leker og klær for alle sesonger. Mange av husmodellene våre er som skapt for dem som er mange, og tar godt vare på hele familien - med nok soverom og god nok plass til både små og store behov. 

Barnerommet

Enten du vil ha barna samlet i det samme rommet og heller spare et soverom til lekerom, eller om du vil la dem bo i hvert sitt rom, så har du alle mulighetene i husene våre. 

Les mer om vår barneroms-verden her.  

Det viktige soverommet

Gode rammer for søvn og hvile - samt god plass til oppbevaring, er i fokus når våre arkitekter tegner husene våre. Et soverom skal være svalt og luftig, med nok skapplass og takhøyde for gode drømmer.

Hva kan du bruke det ekstra rommet til?

Et soverom til overs kan bli til akkurat det du vil. Her kan du dyrke hobbyer, rydde unna lekene som alltid ligger overalt, sette nye rekorder på løpemølla, lære nye riff på gitaren eller bare rett og slett finne indre sjelero og balanse i en travel hverdag der tidsklemma stadig utfordrer deg.

Yoga eller musikkstudio? 

Et ekstra rom som du kan bruke til akkurat det du selv vil, er en super ressurs for alle hjem. Hvem drømmer vel ikke om litt ekstra plass til akkurat den hobbyen du liker å bruke fritiden din på? Tenk å ha et eget sted for alle treningsapparatene dine som bare slenger i garasjen. Eller pianoet og trommesettet som du har lyst til å lære deg flere sanger på. Eller yogaen som du endelig er så godt i gang med! Eller fotballspillet som du endelig fant!

...eller rett og slett et ekstra lekerom

Et hjem fylt med småfolk genererer naturlig nok store mengder med leker og utstyr og et ekstra lekerom er nok en super fasilitet for de fleste barnefamilier. Og med litt større barn så kan rommet kanskje fungere som et gamingrom? 


Uterommet som forlenger både kvelder og sesonger

En lun og hyggelig uteplass fungerer som et ekstra oppholdsrom når sesongene er varme og lyse. Alle våre husmodeller er tegnet med gode utesoner som tar vare på de ekstra fine dagene.

Et ekstra oppholdsrom

Det er fint å kunne utvide huset med et ekstra oppholdsrom når sommersesongen gjør dagene varme og kveldene lune. Gode utesoner gir mye bokvalitet og hjemmetrivsel og vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape dine egne utendørs oaser for både morgenkaffe og middag i solnedgang. 

Hvild


Mynd

Utesoner i ulike former

Husene våre er tegnet med gode uteplasser i ulike former, som balkong, veranda, terrasse og takterrasse. 

Vigi

Les mer om hva som skaper gode uteplasser her. 

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Alle våre hus kan tilpasses

En så stor investering som et nytt hus fortjener stor valgfrihet synes vi. Derfor er det mulig å tilpasse alle husmodellene våre både når det gjelder fasader, rominndelig og planløsning. Ta med boligdrømmen din til oss og få den beste rådgivningen fra arkitekt og boligkonsulent.
Jeg vil vite mer om tilpasning av boliger fra Skalahus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker