Vi har verktøyene du trenger for å utvikle attraktive og lettsolgte bokonsepter

Har du en tomt, men ikke midler eller kompetanse til å utvikle den? Eller kanskje du har tanker og idéer til et nytt prosjekt uten tomt å bygge på? Skalahus er del av et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging og kan være puslespillbrikken som mangler i realiseringen av dine prosjektplaner. Skalahus utvikler morgendagens bydeler og boligfelt og samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere, grunneiere og entreprenører.

Tilgang på unikt kompetansemiljø

Gjennom hovedkontoret på Hamar har Skalahus et av Norges største trehusmiljøer i ryggen. Denne kompetansen skal sikre både samarbeidspartnere, forhandlere og sluttkunder gode, solide, trygge og utprøvde produkter som er i henhold til dagens strenge tekniske standarder. Her, under samme tak sitter unik erfaring og kunnskap innen planarbeid, teknisk og arkitektur med fokus på å skape attraktive bo-konsepter til alle typer målgrupper og ferdigprosjekterte flermannsboliger som sparer eiendomsutviklere for tid og penger. 

Sterke på strategi

Ved å samarbeide med Skalahus får du ikke bare tilgang på produkter i solid kvalitet, men også muligheten til å jobbe tett med gode rådgivere som er sterke på strategier og som gjennom grundige analyser har unik kunnskap om hvilke type bo-konsepter som treffer godt for spesifikke målgrupper. Med deg i teamet får du også arealplanleggere og arkitekter som vet hvordan ethvert tomteareal kan utnyttes for best mulig verdiskapning, og hvilke type hus som passer best for prosjektet og området. Som utbygger er vi lokalkjent i våre områder og alltid oppdatert på gjeldende kommunereguleringer på enhver aktuell tomt vi er med og utvikler. 

Nygårdsåsen – referanseprosjekt i Askim

Eiendomsutvikler Bokvalitet AS har valgt å samarbeide med Skalahus på prosjektet Nygårdsåsen i Askim. Byggetrinn 1 og 2 er utsolgt, mens byggetrinn 3 ble lagt ut for salg 25. mars i år. Ferdigstillelse av byggetrinn 1 er planlagt juni 2019, mens trinn 2 er planlagt september 2019. 

Byggetrinn 3 består av 9 funkisinspirerte eneboliger rekke, med fokus på gode planløsninger, attraktive bomuligheter, gode tilgjengelige uteområder og hyggelige omgivelser for liten og stor. Enhetene er fordelt på en firemannsbolig og en femmannsbolig i moderne stil.

Boligkonsulent Kenneth Simonsen forteller 

– Nygårdsåsen er et prosjekt som er sentralt og attraktivt beliggende på det nyetablerte boligfeltet Løkenskogen i Askim kommune. Dette har blitt populært og levende boligfelt i solrike og barnevennlige omgivelser der du opplever å leve landlig samtidig som du bor sentralt, med kort vei til både Askim og Oslo. Ferdigstillelse av byggetrinn 3 er planlagt til 3. kvartal 2020. 

Eiendomsutvikling med Skalahus - vite mer?

Benytt skjemaet og send inn din henvendelse, så tar vi kontakt med deg