Våre vakre vinterhytter

Den kalde fine tiden har kommet til Skalahus! Og nå som verden glitrer så hvitt og fint rundt oss, så har vi samlet våre vakre vinterhytter til inspirasjon. Hver enkelt av disse hyttene sørger for at din fritid i det norske eventyrriket blir godt tatt vare på. Hvilken er din favoritt?

Bestill digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Brakar

Over berg og blåne venter Brakar - en ruvende og mektig hytte, stødig som et fjell og vakker som en kongsgård. Brakar er den største hyttemodellen vår, med et bruksareal på 127 kvm. Brakar inneholder fire soverom og en svært romslig stue- og kjøkkensone i tillegg til loftstue, bad og innendørs bod.

Bruse

Bruse er hyttemodellen som målbinder både barn og voksne. Dette er en praktisk og romslig hytte på 85 kvm, der den åpne stue- og kjøkkenløsningen er selve smørøyet i grøten. I tillegg inneholder Bruse tre soverom, innendørs bod, bad og vaskerom. Og ikke minst en smart hems, som kan brukes til akkurat det du vil; ekstra sengeplasser, en spennende grotte for de minste, eller et rolig pusterom.

Vale

Det var en gang en hytte med navn Vale, og det er spesielt tre gode egenskaper som gir liv til denne modellen. Dens gjestfrihet, dens prakt og dens evne til å gjøre alle dager litt magiske - sommer som vinter. Vale har et bruksareal på 77 kvm. Her inne åpnes det opp til to gode soverom, en romslig og åpen stue- og kjøkkensone, samt bad og innvendig bod.

Frikk

Hyttemodellen Frikk gir deg muligheten til å leve lykkelig alle dine dager blant vaiende tretopper, mosekledd skogbunn og ruvende fjell. Selv om Frikk er den minste hyttemodellen vår, så er dette en skikkelig sjarmør med sine 64 kvm i bruksareal, tre soverom og en smart planløsning som utnytter hver eneste krik og krok til det fulle.

Tyri

En gang i tiden - et sted i verden, venter hyttedrømmen Tyri. Med et bruksareal på 76 kvm, er Tyri en praktisk hytte som passer godt til alle slags familier. To gode soverom, innendørs bod og bad-/vaskerom venter innenfor den vakre ytterdøren.
Bestill digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Velkommen på innsiden av våre eventyrlige vinterhytter

De store vinduene gjør omgivelsene rundt deg til et levende bilde du kan nyte hele året og hvert rom pakker deg godt inn i den deilige, lune hytteroen. Velkommen over dørstokken!
Bestill digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker