Vår forhandler i Grimstad har kåret sørlandets vinnere av Skalahusfondet!

M&M Bolig AS har overrasket både Arendal og Grimstad Rideklubb, Fjære Menighets Ungdom og Grimstad RC Klubb med henholdsvis 10.000 kr, 6000 kr og 4000 kr fra Skalahusfondet! Hurra!

Skalahusfondet er en årlig tildeling av pengebidrag til klubber og organisasjoner som til daglig gleder barn og unge. Konkurransen er basert på nominasjoner fra folket, og en lokal jury internt i Skalahus som plukker ut tre vinnere basert på nominasjonene som kommer inn. Konkurransen kjøres i noen av områdene der Skalahus har sine forhandlere, og tilsammen skal vi i år dele ut 80.000 kr til formål som bidrar til en god hverdag for barn og unge.

10.000 kr til Arendal og Grimstad Rideklubb!

Førsteplassen til M&M Bolig AS gikk i år til en dyreglad gjeng som bruker hvert ledige sekund på hesteryggen og i stallen. Vi gratulerer Arendal og Grimstad Rideklubb med 10.000 kr fra Skalahusfondet! 

Anlegg og stevner drevet på dugnad 

Daglig leder, Åse Mortensen, forteller om klubben og den gledelige overraskelsen! – Tusen takk for premie! Det var meget overraskende og veldig gøy! AGR ble stiftet i 1969 og er i dag et av Norges største rideanlegg. AGR eier anlegget sitt selv, og all stevneaktivitet er drevet på dugnad. Det er ikke noe krav om medlemskap for å være i stallene våre, likevel har vi 550 medlemmer i alle aldre. Vi tilbyr rideopplæring for barn og unge, og hver uke besøker over 200 elever stallen hos oss. Det er kjempehyggelige tall!

Alltid et sted å være

- Å være en del av AGR betyr at man har et sted å være. Som nevnt tidligere kan man være her så mye man vil, det er alltid en hest som trenger kos, eller man kan være med å jobbe i stallen. Barna er i mye aktivitet, de må hjelpe hverandre og det å ta vare på et dyr gjør at man må ta ansvar og sette hestens ve og vel foran seg selv. Her ligger det mye læring. 

Nytt utstyr på ønskelisten

- Pengene skal vi bruke til å kjøpe ett nytt hinder. AGR er en av Norges største stevnearrangører, det er dette som gjør at vi kan ha noen av de laveste prisene i landet både på oppstalling og ridekurs.

6000 kr til Fjære Menighets Ungdom

FMU er en ungdomsklubb som hver mandag tilbyr lek og moro, spill og sosiale sammenkomster, lovsang og ord for dagen. Her er alle fra 8. klasse og oppover velkomne til å benytte seg av tilbudet - og ha det fint sammen. I tillegg til dette arrangeres det månedlige sosiale aktiviteter og filmkvelder til glede for alle som ønsker å ta del i dette. Vi gratulerer så mye med premien og håper at pengene vil komme til å glede alle som tar del i dette flotte tilbudet! 

4000 kr til Grimstad RC Klubb

Grimstad RC Klubb er en nystartet klubb for radiostyrte biler. Klubbens formål er å tilby barn/ungdommer og familier et alternativ til annen organisert idrett, da ikke alle finner sin plass i fotball- og håndballklubber. Klubben ønsker å kunne bidra til å styrke samhold og relasjoner blant barn og ungdommer i lokalmiljøet på Fevik og omegn. Klubben er registrert i Brønnøysund- og Frivillighetsregisteret og drives som forening på frivillig basis og dugnad. Hurra for radiostyrte biler og engasjerte små og store! Vi håper at premien fra Skalahusfondet er til god hjelp for fremtidig glede og drift. 

Vi presenterer flere vinnere av Skalahusfondet fortløpende her.