Alle våre boliger kan tilpasses

Alle våre husmodeller er gode utgangspunkt for at du skal kunne oppfylle boligdrømmen, men de kan tilpasses etter dine ønsker, behov og tomt. Våre boligkonsulenter og arkitekter hjelper deg med å se mulighetene som finnes i akkurat den husmodellen du ønsker å gå videre med.

Arkitekttegnede husmodeller

Våre boligkonsulenter har lang erfaring og vil gi deg gode råd slik at du og din familie får oppfylt boligdrømmen. Det er viktig at boligkonsulenten blir gjort kjent med dine ønsker og behov, slik at våre arkitekter i neste omgang kan gjøre de tilpasninger som er nødvendig for at boligen skal bli perfekt for dere. Vi mener at livets største investering fortjener stor valgfrihet.

– Vi har mange års erfaring med å tegne og utvikle hus, forteller arkitekt Idar Sambu. For Skalahus har vi valgt å ha et bredt arkitektonisk spekter. Vi har tre husserier som alle har sitt eget formspråk og sine egne signaturdetaljer – dette er med på å definere Skalahus som produkt. Våre stilarter spenner fra de moderne boliger via de tradisjonelle til storslåtte praktvillaer. Med en så vidtspennende arkitektur treffer vi stilpreferansen til de aller fleste. 

Alle våre hus kan tilpasses 

Ofte velger kunden først en husstil for deretter å begynne å tenke planløsning. Vær da oppmerksom på at vi kan tilpasse en planløsning slik at den blir skreddersydd for deg og ditt behov. 

Hvilke tilpasninger ønsker du?

Kanskje du ønsker et ekstra soverom, mer takhøyde, større kjøkken eller en ekstra uteplass? Eller drømmer du om ekstra store vinduer som virkelig tar vare på dagslys og skaper en lys og stemningsfull romfølelse? På en toetasjes bolig, kan vi faktisk snu opp ned på etasjene og velge å flytte stue og kjøkken opp for å utnytte utsikten. Alt er mulig - se på våre ferdighus som et utgangspunkt og bruk huskatalogen vår som inspirasjon.

Ferdighus med utleie

Andre ønsker kanskje å se på muligheter for utleie. Da kan vi se på hvor dette kan innpasses, ideelt sett i en sokkel med skrånende tomt, i en vertikal deling eller ved å legge til en av våre Volum-moduler. 

Alt vi foretar oss av tilpasninger skjer innenfor den signaturen og det formspråket som husseriene våre er definert med.

Bygge nytt hus?

Vi tilbyr boliger i tre ulike stilserier, fra moderne til herskapelig og alt i mellom. Blant våre 28 husmodeller er vi ganske så sikker på at du finner akkurat det du leter etter. Klikk her for å lese alt om våre ferdighus.

La oss hjelpe deg

Snakk med oss om tilpasning av alle våre husmodeller.
Jeg vil vite mer om tilpasning av boliger fra Skalahus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Les alt om våre ferdighus!

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker