Store hus med alle muligheter

Stort hus med god plass er nok drømmen for mange, og spesielt for familier som er avhengig av mange soverom og romslige sosiale soner, så er det smart å investere i noen ekstra kvadratmetere.

Store ferdighus

Blant våre 28 arkitekttegnede husmodeller finner du noen ekstra romslige hustyper for deg som drømmer stort eller rett og slett bare trenger den ekstra plassen. 

Rom for tilpasning

Alle våre hustyper kan tilpasses gjennom et samarbeid mellom deg, arkitekt og boligkonsulent. Sammen kartlegger dere behov og ønsker for den aktuelle husmodellen du har valgt å gå videre med. Kanskje trenger du et fjerde soverom fremfor en TV-stue? Eller en mer åpen stue- og kjøkkenløsning enn det som er standard for katalogmodellen? Eller kanskje du trenger enda mer plass i gangen til oppbevaring? Alt er mulig - kom til solide fagfolk med husdrømmen din. 

Store hus til salgs - over 240 kvm

Dette er våre hustyper som byr på ekstra godt med plass. Alle disse består av mer enn 240 kvm og har mulighet for tilpasning dersom du for eksempel ønsker flere soverom, større kjøkken eller mer gangplass.

Store funkishus

Hvor stort hus kan man bygge? Ta alle våre husmodeller som et utgangspunkt for dine boligdrømmer og husk at de kan tilpasses dine ønsker og behov. Hvis du har forelsket deg i en husmodell, men skulle ønske at den var større, så kan vi utvide den dersom tomt og regulering tillater det.

Stort hus på ett plan

Til å være en ettplansbolig er Amelia med sine 170 kvm romslig i størrelsen. Velkommen inn i et herskapshus med opptil fire soverom, to bad, vaskerom og walk-in closet. Med sin smarte planløsning er Amelia et hus for alle livets faser.

Mange drømmer om å bo på ett plan, og i Amelia kan du boltre deg på 170 kvm bruksareal, uten å løpe i trapper. Amelia rommer tre gode soverom og med enkle grep kan TV-stue gjøres om til et fjerde soverom. I det du entrer Amelia, ønskes du velkommen av en stor hall som fører videre inn i en lekker storstue knyttet til kjøkken og spisestue. Innendørs bod, walk-in closet, to bad og vaskerom gjør dette til en bolig full av praktiske, smarte løsninger.

Gode uteplasser og sosial storstue

Her får du gode overbygde uteplasser, og en romslig dagligsone som samlingspunkt. Du kan også velge å sitte uforstyrret uten TV i den ene stuen.

Gratis huskatalog - rett i postkassa!

Klikk hjem boliginspirasjon fra Skalahus.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker