Soverommet

Et soverom skal skape best mulige rammer for hvile, søvn og rekreasjon. Det er her du setter verden på pause i noen timer og kjenner på den gode roen blant omgivelser som er innredet og skapt for sjelero og trivsel.

Det viktige soverommet

Gode, romslige og luftige soverom med fleksible muligheter innen innredning og god plass til oppbevaring har fått stort fokus i husene våre. Det skal være rom nok for alle familiemedlemmer og gjerne også et gjesterom til besøk.

Plass nok til oppbevaring

Våre arkitekter vet alt om behov for oppbevaring og verdifull skap-plass, og har selvfølgelig dette i tankene hver gang et nytt hus skal tegnes.  

Omgi deg med dempende farger

Et soverom skal gi deg best mulige forutsetninger for en god natts søvn. Tenk derfor nøye på fargene du velger å sette på veggene. Ofte er duse, rolige jordtoner gode valg for rom der vi skal samle energi og finne hvilepulsen. 

Vinduer som gir dagslys og svalt rom

Med store vinduer skal du ha mulighet til å slippe inn det stemningsfulle naturlige dagslyset når du ønsker det - og du kan lufte godt ut før sengetid og legge deg i et duggfriskt og svalt rom. 

Plassert sammen

Ofte er soverommene plassert i nærheten av hverandre, som en egen sone i huset. Dette er en trygghet for de minste, som får muligheten til å sove i et rom like ved mamma og pappa. 

Det levende barnerommet

I våre hus får du det beste utgangspunktet for å skape trygge, gode rom også for de minste i familien - enten du vil samle barna på ett og samme rom - eller la dem sove på hvert sitt.

Bad og soverom - vegg i vegg

Såkalte suiter, der du har tilgang til både bad og soverom kombinert, gir rom for hverdagsluksus og velvære - og gir deg muligheten til å finne hotellfølelsen hjemme hver eneste dag.

Våre hus med suiter

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker