10.000 kr er delt ut til School of Rock i Holter!

Skalahus-fondet fortsetter å overraske initiativtakere som skaper glede for barn og unge. Og nå har vår forhandler Byggmester Frank Aasheim AS kåret sine tre vinnerkandidater. Gratulerer til School of Rock, Barnegruppa i Nes Revy- og Amatørteater og Skedsmo Mustangs ishockeyteam!

Representert ved boligkonsulentene Thomas Følling og Christer Hansen, har forhandler Byggmester Frank Aasheim AS besøkt sine vinnerkandidater med gavesjekker fra Skalahus-fondet! 

Musikkglede for barn og unge

Hovedpremien på 10.000 kr gikk til musikkskolen School of Rock i Holter! Dette er et gratis tilbud for gutter og jenter mellom 10 og 25 år som ønsker å utvikle seg innen musikk. Mye av det som er å finne innen organiserte fritidsaktiviteter handler om idrett, derfor er dette et kjærkomment tilbud for barn og unge som heller velger å bruke tid på musikk sammen med andre. School of Rock er et sted å være og et sted å lære, og arrangerer treff ukentlig slik at unge mennesker med samme interesser kan finne en tilhørighet med likestilte. Daglig er det dyktige og engasjerte voksne og ungdommer som stiller opp for hverandre her på School of Rock, og som sørger for at barn og unge kan oppleve ekte musikkglede sammen med andre!

6000 kr til Barnegruppa i Nes Revy- og Amatørteater

Dette er en glad gjeng som består av 25 barn i aldersgruppen 10-15 år. Her blir det lagt stor vekt på mangfold og ingen må gjennom noen audition for å få være med - her er det kun ren teaterglede som gjelder! Barnegruppa har blitt gode på å drive lavbudsjett teater og det kreves mye frivillig dugnadsånd blant engasjerte foreldre. Gruppa har en årelang tradisjon med å sette opp et kjent barnestykke i starten av november. I år er det ”Fjøsnisser i juleknipe” som skal settes opp, og det trengs nye kulisser, rekvisitter og kostymer. Vi håper at andrepremien på 6000 kr kan bidra til dette!

4000 kr til Skedsmo Mustangs ishockeyteam (2010)

Dette er 13 hockeyglade gutter og jenter som alltid gir alt når de er på isen, har det moro sammen og har blitt gode venner. Vi håper at gavesjekken på 4000 kr nå kan hjelpe dem med nye hjemme-, borte- og treningsdrakter i tillegg til dyrt utstyr. Hurra for voksne ishelter som skaper ekte hockeyglede for unge, spirende hockeyspillere!


Følg med videre - vi fortsetter å holde dere oppdatert på vinnerne fra Skalahus-fondet etterhvert som de kåres av våre forhandlere fortløpende utover høsten. 

Les mer om vinnerkandidatene til Telemark Hus & Hytter her.