Innhus Ringerike har kåret sine vinnere av Skalahus-fondet!

Tre nye kandidater har fått tildeling fra Skalahus-fondet. Nå er det vår forhandler i Hønefoss, Innhus Ringerike, som har vært ute på besøk hos sine vinnere. Gratulerer med 10.000 kr til Amcar Hønefoss ved Hans Jørgen Tangen! Vi gratulerer også Hokksund Håndball og Junior gruppa i Ringerike Trekkhundklubb med sine premier på henholdsvis 6000 kr og 4000 kr.

Amcar Hønefoss ble nominert av ildsjel Hans Jørgen Tangen, og er en organisasjon som prøver å hjelpe ungdommer som faller utenfor idretten. – Her får bilinteresserte ungdommer et sted å være. Amcar Hønefoss skal være både mekkeplass og samlingssted for både gammel og ung. 10.000 kr kommer veldig godt med, nettopp fordi vi syns det er viktig å kunne opprettholde arbeidet vårt for barn og unge som ikke finner sin plass i idretten, forteller Hans Jørgen. 

6000 kr til Hokksund Håndball

Skalahusfondet overrakte forrige uke en sjekk på 6000 kr til håndballgruppa i Hokksund IL. Støtten skal brukes til innkjøp av håndballer og annet treningsutstyr som skal underbygge håndballaktiviteten blant barn og ungdom i klubben, som nå teller rundt 300 håndballspillere.  

Idrettslagets nestleder Finn Mathisen mottar her gavesjekken fra vår representant, Thomas Ramskeid.

4000 kr til Junior gruppen i Ringerike Trekkhundklubb

Vi gratulerer tre velfortjente vinnere nok en gang! Det gleder oss å se hvor mange som får ta glede av midlene fra Skalahus-fondet. Følg med videre for flere flotte vinnertiltak fra flere av våre forhandlere fremover!