Skalahusfondet har overrasket Telemark!

Vår forhandler Telemark Hus & Hytter AS har overrasket tre nye vinnerkandidater med midler fra Skalahusfondet. Hurra for dyktige ildsjeler og ivrige, engasjerte barn som fortjener ekstra støtte til utstyr, sosiale treff og oppussing av lokaler.

10.000 kr til Notodden bordtennis

Vi gratulerer denne supre gjengen i Notodden bordtennis med hovedpremien på 10.000 kr. De ble nominert blant annet på grunn av sin satsning på funksjonshemmede og mindreårige flyktninger. De blir beskrevet som et forbilde både for andre idretter og andre klubber, med en høy servicefaktor for å beholde spillere. Her får medlemmer tilbud om gratis trening, tøy, utstyr og henting hjemme, mot at de spiller med andre spillere som begynner i klubben. Dette flotte tiltaket fortjente fondets største premiering i Telemark, mener vår forhandler Telemark Hus & Hytter AS. Gratulerer!

6000 kr til Ulefoss håndball

Ulefoss håndballgruppe har de siste årene opplevd stor tilvekst, noe som naturlig nok betyr økt etterspørsel på drakter og utstyr. I tillegg drømmer klubben om å pusse opp kjøkkenet i den lille kiosken sin i Ulefosshallen. Vi håper at vi kan bidra litt på veien med 6000 kr fra Skalahusfondet!

4000 kr til Siljan skolemusikk

Hurra for et nytt musikkorps i bygda! De siste to årene har skolekorpset hatt bra tilvekst og ønsker seg en oppgradering av instrumenter, fanestativ, noter og mye mer. Vi synes det er kjempegøy å få lov til å være med å bidra med midler fra Skalahusfondet - og ønsker korpset lykke til videre! 

Her kan du lese mer om fjorårets vinnere i Telemark. 

Neste år kommer en ny mulighet for å nominere kandidater til Skalahusfondet!