Enkeljympa jubler i Grimstad!

Vår forhandler i Grimstad, M&M Bolig AS har kåret og overrasket sine vinnere med midler fra Skalahus-fondet. Hovedpremien på 10.000 kr er overlevert til den sporty Enkeljympa-gjengen hos Friskis og Svettis Grimstad! Vi gratulerer også Trialklubben med 6000 kr og Fevik Speiderforening med 4000 kr.

Enkeljympa er et aktivitetstilbud hos Friskis og Svettis i Grimstad, rettet mot fysisk og psykisk utviklingshemmede barn og ungdom. Gruppen møtes for trening hver mandag og er i dag 29 medlemmer som sammen finner treningsglede i hverdagen. Støtten fra Skalahus-fondet skal gi dem et enda bedre aktivitetstilbud fremover! Siv Stabell Somdal er leder for treningsgruppen og gleder seg stort over tildelingen fra Skalahus-fondet. I tillegg til bevegelse til musikk har gruppen nylig startet opp med sirkeltrening, men mangler fortsatt endel utstyr. Vi håper at bidraget kan sørge for nettopp dette! 

Flotte kandidater på 2. og 3. plass

Fevik Speiderforening gjør en super jobb for barn fra 5 år og oppover. Her føler alle seg velkomne, alle får oppleve følelsen av mestring og ikke minst at de hører til i et fellesskap. Gratulerer til alle små og store speidere med en velfortjent 2. plass og 6000 kr fra fondet.

Grimstad Trialklubb er en flott klubb med gode utøvere og fokus på det sosiale. Engasjerte foreldre og trenere gjør denne klubben til et godt sted å lære og utvikle seg innen konsentrasjon og balansekunst på motorisert sykkel - en flott kandidat som fortjener premiering, gratulerer med 4000 kr!

Følg med videre for flere utdelinger fra Skalahus-fondet!