Skalahus utvider på Østlandet

Skalahus har fått med seg Flaget AS fra Hokksund på laget, og nå skal det satses ytterligere i Østlands-området. Kjededirektør i Skalahus, Ketil Strand, gleder seg til et spennende samarbeid.

Flaget AS er en erfaren totalentreprenør som har vært i bransjen siden 1995 og har 60 ansatte. Flaget utfører i dag flere tjenester innen byggfaget.

Større valgmulighet til kundene

– Vi ønsket å bli forhandler av Skalahus fordi vi ønsker flere bein å stå på. Med Skalahus på laget får vi et veldig bra supplement til vår aktivitet, og det vil gi våre kunder enda større valgmuligheter, sier daglig leder Torger Terum i Flaget AS. – Skalahus som merkevare og struktur tiltalte oss. Det er kvalitet i alle ledd og det harmonerer veldig godt med vårt motto; varig kvalitet.

Enebolig- og prosjektmarkedet

Flaget AS jobber både med eneboligmarkedet og kommer med flere egenregiprosjekter.

- Vår ambisjon er å være den foretrukne leverandør av bolig i vårt forhandlerområde. Vi har lang erfaring og godt omdømme, og sammen med vår brede kompetanse er vi sikre på at vi vil være en god og trygg samarbeidspartner for Skalahus. Skalahus, som en anerkjent leverandør av flermannsboliger, blokkbebyggelse og eneboliger, vil sammen med vår lokale tilhørighet, gjøre oss enda mer attraktive, sier Terum.

Totalleverandør

Ketil Strand, kjededirektør i Skalahus, er godt fornøyd med å få Flaget AS på laget.

 - Vi går et spennende samarbeid i møte. Flaget AS er en forhandler som er etablert i flere markeder innen byggebransjen og som ikke minst er velegnet som totalentreprenør for våre boligkonsepter. Med en stor opparbeidet tomtebank vil Flaget AS fremover komme med mange spennende egenregiprosjekter og vi gleder oss over å kunne være leverandør til disse fremover. Samarbeidet vil definitivt gi resultater både for Flaget og for Skalahus, avslutter Strand. 

Les alt om våre ferdighus!

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.