Skalahus utvider markedet med ny forhandler!

Vest Bygg og Bustad AS har signert en forhandleravtale med Skalahus! Nå gleder vi oss til å presentere Skalahus sine flotte boliger i et nytt marked.

Selskapet Vest Bygg og Bustad AS har kontorer i Hornindal, og skal selge og bygge Skalahus i Nordfjord og deler av Søre Sunnmøre. - Vi er veldig glade for å bli en del av Skalahus, med all den kompetansen som finnes her. Det vil styrke oss, og vi er sikre på at vi sammen skal ta markedsandeler i vårt nærområde, sier daglig leder Per-Sindre Årvik. Vest Bygg og Bustad skal selge Skalahus sine eneboliger, men skal også satse på prosjektmarkedet som forhandler av flermannsboliger.

Bredde og mangfold i det lokale markedet

- Det er viktig for oss å ha flere ben å stå på, og i Skalahus får vi muligheten til å bygge både tradisjonelle men moderne eneboliger, og mer plasseffektive prosjektboliger. Det gir oss en bredde og gjør at vi forventer hektiske dager i tiden som kommer. 

Dekker et behov 

 Skalahus har lagt bak seg et år hvor det ble solgt 21 prosent flere boliger enn i 2019, og har hatt en jevn økning av nye forhandlere rundt om i landet. - Gjengen i Vest Bygg og Bustad dekker et behov vi har hatt for å etablere oss vest i landet. De vil håndtere viktige områder av Møre og Romsdal og Vestland, og gjør at vi kommer nærmere målet om å være landsdekkende, sier forhandlerleder Tore Larsen i Skalahus.

                                 Forhandlerleder i Skalahus, Tore Larsen

- Vi har fått et veldig godt inntrykk av denne gjengen, og er sikre på at de vil representere Skalahus på en strålende måte. Vi gleder oss til de kommer i gang med jobben, og vi skal hjelpe dem på veien slik at vi alle kan dra nytte av dette spennende samarbeidet, avslutter Larsen.

Per-Sindre Årvik (daglig leder og boligkonsulent) og Frode Lillestøl (byggeleder) 

DU KAN LESE MER OM VEST BYGG & BUSTAD AS HER.