Skalahus utvider med ny forhandler på laget!

Skalahus har inngått en forhandleravtale med Nordland Bygg AS, og etablerer seg med det i Nordland fylke. Med nye dyktige folk på laget gleder vi oss til å få nye, spennende områder å tilby husene våre i.

Skalahus fortsetter å utvide sitt forhandlernettverk, og har nå inngått en forhandleravtale med Nordland Bygg AS.

- Med dette får vi inn en forholdsvis stor entreprenørbedrift som vi gleder oss til å ha et tett og godt samarbeid med, sier kjededirektør Ketil Strand i Skalahus. - Med denne avtalen på plass får vi inn en forhandler som kan ta seg av markedet mellom Fauske og Bodø. Dette er et ekstra tilskudd for at Skalahus skal dekke mer av landet generelt, men også Nord-Norge spesielt. Nordland Bygg AS har også tilgang på boligtomter i sitt område, som nå skal videreutvikles og bygges ut med Skalahus.  - De har en del tomter som er under utvikling, hvor det skal bygges Skalahus. Vi ser virkelig frem til å få Nordland Bygg opp å gå i vår huskjede, sier Strand. 

Klar for utfordringen 

Personene bak selskapet Nordland Bygg AS har over 30 års erfaring og de har 15 dyktige fagarbeidere ansatt. De er en godkjent lærebedrift med mange gode referanser fra tidligere arbeid.  - Det er mye som tiltalte oss med Skalahus, og vi er klar for utfordringen med å være med å gjøre Skalahus mer kjent i vår del av landet, sier daglig leder Viggo Hegge.  - Vi har lang erfaring fra bransjen, og er opptatt av å være en pålitelig entreprenør som leverer som avtalt. Med Skalahus i ryggen skal vi lykkes i vårt nærområde, avslutter han. 

Les mer om forhandleren vår i Nordland her!

Vil du bli forhandler av Skalahus?

Vi har ambisjoner om vekst og leter stadig etter flere dyktige forhandlere rundt om i Norge. Vil du vite mer om dine muligheter sammen med oss?
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker