Skalahus etablerer seg på Haugalandet

Byggmester Stonghaugen AS skal selge og bygge Skalahus på Haugalandet. Vi gleder oss til å presentere Skalahus sine produkter på denne kanten av Norge!

Skalahus utvider forhandlernettverket sitt, og har nå inngått forhandleravtale med Byggmester Stonghaugen AS i Rogaland. - Vi var ved et veiskille med vårt eget konsept og valgte å forhøre oss om samarbeid med en storaktør. Av 3 store husfirma vi var i kontakt med, var kjemien på topp fra første stund i samtaler med kjededirektør Ketil Strand i Skalahus, sier eiendomsrådgiver Arne J. Lunden. - For oss er et strømlinjeformet samarbeid meget viktig, der alle ledd er eksperter på sitt for så å sette dette sammen til et effektiv og trygt konsept for våre boligkunder.

Markedsandeler i regionen rundt Haugesund

Byggmester Stonghaugen AS ser nå frem til å ta markedsandeler i regionen rundt Haugesund. - Det viktige nå i starten er at vi får markedsført Skalahus på en god måte her på Haugalandet, også er vi trygge på at kundene vil velge oss, sier byggmester og daglig leder Johann Stonghaugen. - Vår lange erfaring kombinert med Skalahus sin strategi og vilje til å satse, gjør oss overbevist om at vårt samarbeid får et solid fundament for veien videre. Vi gleder oss stort til fortsettelsen.

Daglig leder, Johann Stonghaugen

Viktig signering 

Kjededirektør Ketil Strand i Skalahus er glad for å ha på plass en forhandler på Haugalandet. - Haugalandet er et solid marked for nybygg av boliger, og denne avtalen med Byggmester Stonghaugen AS er en viktig signering for oss, sier Strand. - Vi er sikre på at vi har fått en forhandler som forstår konseptet vårt, og som kommer til å representere Skalahus på en ypperlig måte. Vi gleder oss stort til de kommer skikkelig i gang med jobben i sitt nærområde, avslutter han.