Skalahus etablerer seg i Innlandet

Skalahus har lenge vært på jakt etter en forhandler i Innlandet, og med BS Boligbygg AS på laget satser vi stort også her i regionen!

BS Boligbygg AS fra Hamar ble etablert i 2016 av Sondre Brudvik og Kristian Skjærstad, som begge jobbet som utførende tømrere. Firmaet har blitt en totalentreprenør for både privat- og proffmarkedet i Hedmark-regionen.

Et nytt og spennende marked

– Vi har lenge vært på jakt etter en forhandler i Innlandet, vi har sondert flere muligheter, men er meget trygge på valget av BS Boligbygg AS, sier kjededirektør Ketil Strand i Skalahus, og legger til at BS Boligbygg over en periode har vært underleverandør og levert tømrertjenester til flere prosjekter innen konsernet.

Dette har gitt Skalahus muligheten til å bli godt kjent med sin nye forhandler.

- Vi har hatt mulighet til å vurdere selskapet og hvilke verdier BS Boligbygg AS står for. Selskapet leverer kvalitet i alle ledd, noe Skalahus ønsker å stå i relasjon til – vi gleder oss til samarbeidet, sier Strand.

Kjededirektør Ketil Strand

Ønsket seg til boligmarkedet

Etter oppstarten i 2016 drev BS Boligbygg hovedsakelig med arbeid på anlegg og boligblokker.

- Vi var to kollegaer som startet firmaet, med pågangsmot og høy konkurranseinnstilling. For oss er det viktig at vi skal levere høyest mulig kvalitet på en rask og effektiv måte. Etter hvert fant vi ut at det var husbygging vi ville drive med. Det var spennende og lærerikt, samt at det krevde stor grad av nøyaktighet, sider daglig leder Sondre Brudvik i BS Boligbygg AS.

I dag har BS Boligbygg AS 13 dyktige håndverkere fordelt på to kontor. Tjenestene spenner seg fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg, til oppføring av nybygg, tilbygg, gulvlegging og vindusskift.

- Det er viktig for oss at byggeprosessen skal oppleves som positiv. Grunntanken vår er å bygge kvalitetshus, forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen. Da vi startet samtalene med Ketil i Skalahus var det ingen tvil om at det var dette vi ville, sier Brudvik.

- Med vår fagkompetanse innenfor bygging, og ikke minst verdifull kompetanse innen planarbeid, arkitektur og tekniske tjenester fra Skalahus sin side, så vi at vi kunne være til stor nytte for hverandre. Sammen kan vi nå våre mål om å levere produkter av høy kvalitet og med en tydelig identitet, avslutter han.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker