Siggerud Uten Mobbing har fått sin gavesjekk!

Ved hjelp av gratis aktiviteter og after school har SUM bidratt til å bedre samhold og mobbing i og etter skoletid. Dét er et supert initiativ som vi ønsker å premiere! Gratulerer også til Enebakk Motorsportklubb og HSV fotball i Vestby.

Innhus Follo har vært på besøk og delt ut sine gavesjekker med midler fra Skalahus-fondet, og hovedpremien gikk til Siggerud Uten Mobbing. 

En trygg og god oppvekst for barn og unge er selve grunnlaget for Siggerud Uten Mobbing. Initiativet er etablert og drevet av engasjerte foreldre som stiller opp på frivillig basis, med Eli Lindquist som den største ildsjelen bak After School. 

After School arrangeres tre dager i uken, der barna kan komme og spise sammen, gjøre lekser og ha det hyggelig sammen med andre i trygge omgivelser. 

Sammen for Siggerud

Siggerud skole, Siggerud IL, Siggerud Fritidsklubb, Siggerud kirke og foreldrene i bygda er gode samarbeidspartnere som sammen danner SUM - tilsammen 35 ildsjeler som bidrar på fantastisk vis. Gratulerer med 10.000 kr til et veldig godt og viktig formål!

Eli Lindquist, forteller om SUM til våre representanter fra Innhus Follo, Patrik Jacobsen (t.v) og Kenneth Simonsen.

Flotte vinnere på 2. og 3. plass.

Innhus Follo har også premiert andre flotte tiltak. Gratulerer med 6000 kr til Enebakk Motorsportklubb som beskrives som en stor familie med masse flotte mennesker og et herlig miljø med barn, ungdom og voksne i alle aldre. Og klubben vokser stadig!

4000 kr er delt ut til HSV Fotball i Vestby, som er en engasjert fotballklubb for hele kommunen som sårt trenger nye vant til de yngste spillerne. Vi håper bidraget kan hjelpe!

Bilder: Stig E. Persson ved Østlandets Blad. 


Flere vinnere av midler fra Skalahus-fondet publiseres etterhvert, følg med!