Hva koster et ferdighus?

Hva koster et ferdighus?

Hva er egentlig prisen på et hus fra Skalahus? Vi gir deg et generelt priseksempel på en av våre flotte klassikere; Maibris.

Sluttsummen på et hus har mange faktorer som spiller inn, og når man skal sette opp et priseksempel på en husmodell er det viktig å tenke på at denne prisen baserer seg på et standard kataloghus og at prisen vil justere seg ut fra beliggenhet, tomteforhold og kundens egne tilvalg og ønsker. 

Hva koster et ferdighus?

Med i beregningen av hva en bolig faktisk koster, kommer tilleggsfaktorer som tomte- og gravekostnader, støping av såle/grunnmur, kommunale avgifter og andre oppgraderinger med mer. 

Bygge nytt hus

Med dette priseksempelet har vi tatt utgangspunkt i vår klassiske enebolig, Maibris. Dette er en storstilt bolig med et herskapelig preg, og med 187 m2 i bruksareal er denne villaen rik på plass. Du kan lese mer om Maibris her.

Pris på bolig

TOMTEKOSTNADER 1 552 500


PLATE- OG GRUNNARBEID 525 000


HUS/BYGGESETT 3 415 500 


DIVERSE ANDRE BYGGEKOSTNADER 522 800


TOTALKOSTNAD 6 015 800 


En trygg økonomisk prosess

Fra første møte til nøkkelklart hus skal du være sikker på at Skalahus er en solid, forutsigbar, trygg og dyktig samarbeidspartner på din vei mot drømmehjemmet. Snakk gjerne med oss om dine byggeplaner, et første møte med oss er både kostnadsfritt og uforpliktende. 

Våre boligkonsulenter svarer på alt du lurer på rundt prisen på våre husmodeller og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt! 

28 nye husmodeller - 3 ulike serier

Går du med byggeplaner og leter etter den perfekte husmodellen? Vi håper at vi kan inspirere dine boligdrømmer! Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker