Samme planløsning – ulik fasade

Samme planløsning – ulik fasade

Dersom du finner en planløsning som er perfekt for deg og familien, så kan eksteriøret tilpasses slik at du får den fasaden og stilen du vil ha på huset ditt, enten du ønsker et tradisjonelt, moderne eller klassisk uttrykk. Dette gir deg ekstra stor valgfrihet i valg av bolig, uten at planløsning og fasade trenger å begrense hverandre.

Her har vi presentert husmodellene Maibris fra den tradisjonelle serien og Himin fra den moderne serien.

Lik planløsning - ulik fasade

De to modellene har lik planløsning på innsiden, men utvendig har de fått veldig forskjelling uttrykk og stil. Med dette eksemplet ønsker vi å synliggjøre for deg hvilke muligheter som finnes. Vi råder våre kunder til å konsentrere seg om planløsningen først slik at den blir optimal i forhold til behov og ønsker.

Deretter tar vi hensyn til din stilsmak og reguleringsplanens eventuelle bestemmelser på stiluttrykk og «pakker» inn planløsningen i en av våre tre stiler. Dermed kan det skje at du har valgt en planløsning fra et hus i Æra-serien mens stilmessig får huset eksteriørdetaljer fra Moda-serien.

Frid, Lifa og Eiga

Tre av våre husmodeller i Moda-serien er like innvendig og ulike utenpå. Frid, Lifa og Eiga har samme planløsning og ulikheter på fasade og tak, samt ulike forutsetninger for tomt.

ILLUSTRASJONER

PLANTEGNINGER

Gode råd om å tilpasse fasade

Om du liker en planløsning og ønsker å se på mulige løsninger for personlig tilpasning av fasade, ta kontakt så hjelper vi deg.
Hjelp meg å tilpasse boligen
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker