Nytt Skalahus-kontor på Skedsmo!

Nå satser vi på Nedre Romerike og åpner nytt salgskontor på Skedsmo! Det er vår forhandler Byggmester Frank Aasheim som står bak det nye kontoret - en dyktig gjeng som fra før har et godt etablert Skalahus-kontor også på Maura. Salgsleder Thomas Følling (bilde) og kjededirektør Ketil Strand opplever økt etterspørsel og har stor tro på boligmarkedet i Romerike.

- Vi opplever vekst og økende etterspørsel etter boliger på Nedre Romerike. Med etableringen av nytt kontor ønsker vi å komme nærmere disse kundene og fortsette å ta markedsandeler, sier salgsleder Thomas Følling.

God mottakelse

Thomas opplever allerede stor interesse rundt husene han tilbyr.

- Skalahus som merkenavn, med våre hus og med våre muligheter til å tilpasse husene, har blitt tatt veldig godt imot. Med nytt kontor blir vi mer synlige og tilgjengelige for enda flere på Romerike.

Ytterligere kraft i satsningen

Kjededirektør Ketil Strand er imponert over den gode jobben som er gjort hos Byggmester Frank Aasheim og hans team. Han ser i likhet med Følling at det er mange muligheter i dagens boligmarked på Romerike.

- Frank Aasheim og hans gjeng har vært kjempeflinke. De jobber veldig godt både på selgernivå og i produksjonsleddet, og det at de nå får på plass et nytt slagskontor vil gi ytterligere kraft inn i satsingen.

Ketil Strand, kjededirektør for Skalahus
Ketil Strand, kjededirektør

Jeg ser svært positivt på etableringen og at vi kommer nærmere kundene på Nedre Romerike.

Her er det et marked med stor etterspørsel, og jeg ser store muligheter for ytterligere vekst, sier Ketil.

Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Ferdighus for alle - klikk hjem boliginspirasjon fra oss!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker