NYHET: Magasin fra Skalahus om eiendomsutvikling!

Kanskje er du selv eiendomsutvikler og leter etter gode, solide utbyggere å samarbeide med for å realisere dine prosjekter?

Vi har samlet alt du trenger å vite om Skalahus som eiendomsutvikler, prosjektbygger og potensiell samarbeidspartner i et nytt magasin som vi har kalt Bydeler & Boligfelt. 

Om magasinet

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber, hvem vi samarbeider med, hvorfor våre produkter er fordelaktige i markedet, hvorfor det er lønnsomt med ferdig prosjekterte boliger og ikke minst få et innblikk i det unike fagmiljøet innen trehusbygging som vi har i ryggen via hovedkontoret på Hamar. Kanskje vi er samarbeidspartneren du leter etter for å kunne realisere dine byggeprosjekter? 

Eiendomsutvikling med Skalahus

Vi har 25 års erfaring, god tilgang på attraktive tomter og dyktige forhandlere som satser stort på prosjektbygging over hele Norge.

Bestill vårt magasin om eiendomsutvikling

Les mer om Skalahus som utbygger, hvordan vi jobber, hva som gjør oss til en trygg samarbeidspartner og hva som gjør våre produkter fordelaktige og konkurransedyktige i bransjen. Merk at magasinet sendes ut medio august grunnet ferieavvikling.


Ved å bestille dette magasinet, samtykker du også i at vi kontakter deg innen kort tid.