Nye vinnere av Skalahusfondet er kåret - denne gangen i Aust Agder!

Hurra for tre nye vinnere av Skalahusfondet! Vår forhandler i Grimstad, M&M Bolig AS har vært på besøksrunde og sørget for at jula kom tidlig i år. Vi gratulerer Myra ungdoms- og idrettslag med hovedpremien på 10.000 kr. Les mer om dem og resten av vinnerne videre i saken.

Hurra for Myra ungdoms- og idrettslag i Arendal som stakk av med hovedpremien i denne runden av Skalahusfondet. Vår forhandler i Grimstad, M&M Bolig AS, har vært på besøksrunde med hyggelige overraskelser til velfortjente vinnere etter en høst med mange nominasjoner av mange flotte tiltak i regionen. 

10.000 kr til MUIL

Denne blide gjengen jubler både over pengegaven, nominasjonene og ikke minst ildsjelene som står på for klubben hver eneste uke, og de vet allerede hva pengene skal gå til. 

10.000 kr kommer bra med når klubbhuset er under oppussing og peisestua skal oppgraderes! Vi håper at denne gavesjekken kan bidra til flotte rom som inviterer til felles brettspillkvelder, quiz, disco for de eldre barna og gratis kino for de yngste medlemmene!

6000 kr til Imås gutter 11

Gratulerer med 6000 kr til denne supre gjengen på Imås gutter 11, som allerede er fullt klar over hva pengene skal gå til; utenlandsturneringen som de gleder seg noe ellevilt til! Riktig god tur, vi håper at bidraget sørger for knallfine dager for både spillere og apparatet rundt. 

4000 kr til Lillesand Turn

Hipp hurra for LIL turn som poserte velvillig for fotografen da gavesjekken på 4000 kr ble delt ut. Gratulerer så mye med bidraget - vi vet at dere holder på å bygge ny turnhall og at dere ønsker dere et hyggelig sosialt treff før jul, så her er vi helt sikre på at pengene kommer godt til nytte!

Følg med i neste artikkel - da forteller vi nemlig hvem som har vunnet bidrag fra Skalahusfondet i Telemark!

Her kan du lese mer om fjorårets vinnere i Aust-Agder.