Ny Skalahus-forhandler i Troms

Complettbygg AS skal bygge Skalahus i Troms.

Complettbygg AS ble etablert i 2005 og ble stiftet som aksjeselskap i 2014. Firmaet drives av daglig leder Davy Øverås og byggeleder Einar Øverås. De har tidligere jobbet mye med eneboligmarkedet, men de siste årene har de drevet mer med små industribygg og rehabilitering av boliger.

- Vi hadde lyst å begynne med eneboliger igjen og gjøre det til vår førsteprioritet. Det er et spennende marked, og da fremstod Skalahus som en perfekt samarbeidspartner for oss, sier Davy Øverås.

Han sier også at Skalahus sin variasjon av hustyper, også småblokker, var noe som tiltalte Complettbygg AS i søken etter en huskjede å samarbeide med.

- Skalahus har fine og solide hus vi kan stå inne for, og organisasjonen fremstår profesjonelle og behjelpelige. Vi tror dette samarbeidet vil gjøre oss attraktive i vårt område, sier Øverås.

Complettbygg AS har også tilgang på tomteområder Øverås ser frem til å få realisert.

- Vi har som ambisjon om å ta markedsandeler og bli synlige i vårt nærområde, gjerne også i Tromsø-regionen. Selv om det er mange store utbygginger der, finnes det flere muligheter. Det er mange områder med vekst, som vi ser frem til å se nærmere på, sier han.

En profesjonell aktør  

Ketil Strand, kjededirektør i Skalahus, ser frem til samarbeidet med Complettbygg AS.

- Med sin tilgang på tomter og erfaring mener vi dette vil bli et fruktbart samarbeid for begge parter. Vi gleder oss til å se de første Skalahusene i Troms, og vet at vi har fått med en veldig dyktig og profesjonell aktør med på laget vårt, sier Strand. 

Les mer om Complett Bygg AS og ta kontakt her

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se noen av våre Skalahus her