BoPro er ny Skalahus-forhandler i Bergen!

BoPro AS er et nytt selskap i Bergen, satt sammen av allerede veletablerte aktører i regionen. Den solide tungvekteren Bergen Prosjekt & Sotra Entreprenør AS ved Yngve Veland har fått med seg dyktige Pia og Espen Westgaard som fra før har en lang og vellykket fartstid bak seg som boligforhandlere i firmaet WSI BYGG AS. Sammen skal de nå tilby Bergensregionen flotte boliger både i prosjekt- og eneboligmarkedet.

Bergen Prosjekt & Sotra Entreprenør AS ble Skalahus-representant i Hordaland i 2018. De har lang erfaring med prosjektbygging, eiendomsutvikling og skreddersydde løsninger til både offentlige og private næringsbygg.

Nå skal selskapet også gå tungt inn i eneboligmarkedet sammen med de erfarne boligforhandlerne Pia og Espen Westgaard. 

Mens BP & SE har tilgang på tomteområder og tung erfaring med prosjektbygging, har Pia og Espen unik kompetanse og forståelse for hva som ligger i et kjedekonsept og boligbygging innen eneboligmarkedet. 

Katalogmodeller og kundetilpassede boliger

 Med selskapet BoPro As vil de to aktørene få et større kompetansenettverk og kunne tilby enda større trygghet og kvalitet ut til kundene. Alle husmodeller i Skalahus-katalogen er arkitekttegnet med fokus på smarte løsninger og god, tidløs design som tilbyr noe for alle. I tillegg kan enhver husmodell tilpasses hver enkelt kundes behov og ønsker, og som resten av Skalahus sine forhandlere, strekker BoPro AS seg langt for at kundene skal bli fornøyd med en av livets største investeringer.

Velkommen innom oss for en hyggelig prat om dine byggeplaner!

Vår huskatalog inneholder masse inspirasjon for alle boligbyggere. Her kan du se alle våre ferdighus.