Moderne linjer på Pilerødtunet nær Ulefoss sentrum

Det første av tre byggetrinn er ferdigstilt og innflyttingsklart på Pilerødtunet i Nome i Telemark. Et moderne særpreg former det nye boligfeltet og første bygningskropp består av 10 moderne, lekre leiligheter med høy standard, stilrene linjer og mange gode fasiliteter som heis, carport og balkong.

Sentralt på Ulefoss er det spennende prosjekter på gang, og det første av i alt tre byggetrinn på det nye feltet Pilerødtunet er ferdigstilt. Salget er godt i gang og Brian Støa hos Telemark Hus & Hytter AS er stolt over å kunne ønske nye boligkunder hjem til toppmoderne og funksjonelle leiligheter i et godt opparbeidet og hyggelig nærmiljø. Selv har han et mål om å ha ferdigstilt alle tre byggetrinn i løpet av 2021.

Leilighetene er av typen selveier og varierer i størrelse mellom 57 – 92 m2, med 1-3 soverom. Målgruppen er bred, og man ser at leilighetene appellerer til boligkunder i 40-årene og helt opp til sen pensjonsalder. – Målet var å skape noe for den voksne målgruppen som kanskje ønsker seg noe mindre enn en enebolig, og som har ønske om å bo helt nytt sentralt i Ulefoss, forteller Brian om planleggingen rundt Pilerødtunet.

Sentralt og lettvint – med fine fasiliteter

Bygget ligger sentralt og lettvnt til nær Ulefoss sentrum, med nærhet til butikker, helsesenter, badestrand og turområder, og er prosjektert med heisløsning, felles carportanlegg i kjelleren og balkong.

Se bilder fra Pilerødtunet

Lekkert og moderne - velkommen innenfor veggene til leilighetene her på idylliske Pilerødtunet nær Ulefoss sentrum!

Bli bedre kjent med forhandleren vår i Telemark!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker